Thursday, September 4, 2014

15 Pengumuman Pemenang Cabaran Bulan Jul & Ogos :: Ruang Tamu/Ruang Makan

Assalamualaikum wbt,

Yuhuuuuu....masa yang dinanti-nantikan telah tiba...!!

Pengumuman pemenang untuk cabaran Julai dan Ogos.

Tapi sebelum tu, saya nak mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada semua peserta yang sudi join kali ni. Salam perkenalan juga untuk semua pengunjung baru blog ini...new followers, silent readers, peserta cabaran bulanan yang baru, dan mereka-mereka di luar sana yang sudi e-mail pelbagai compliment untuk diri yang serba kekurangan ini. Saya ambil semua kata-kata anda itu sebagai do'a yang baik.

Dan TERIMA KASIH tidak terhingga juga kepada semua penaja yang terlibat dalam menjayakan cabaran kali ini. Semoga Allah mudahkan urusan kalian dan murahkan rezeki kalian.

Dan TAHNIAH kepada kelima-lima peserta yang terpilih sebagai pemenang kali ini. Teruskan menulis dan berkongsi ya...:)






Sekali lagi TAHNIAH kepada semua pemenang dan SEMUA PESERTA yang terlibat. InsyaaAllah ada rezeki kita jumpa lagi di cabaran berikutnya.

Ops, kejap! Ada lagi satu pengumuman.

Kalau takde aral melintang, saya akan ke IKEA esok. Kalau ada sesiapa nak selit order bolehlah inform segera ya, paling lewat malam ni. T&C boleh rujuk SINI.


Salam sayang! ♥

 photo footer.png

15 comments:

  1. tahniah semua pemenang & yg join cabaran ni....

    ReplyDelete
  2. wahhhh terima kasih fizah.... tak pernah2 menang tau.... tetiba menang... sebak rasa.... sobs...sobs....

    ReplyDelete
  3. wah tahniah pada semua pemenang. Semua living hall ye fizah. Cantek2 semua :)

    ReplyDelete
  4. waaaaa... tatau pon menang .. no 2 plak tuh... hiks.. nasib bek ada insan yang comel komen kat belog sayeh yg saye menang.. weeee

    -|fara dilot|-

    ReplyDelete
  5. suka deco simple2 jer mcm gambar first tuh
    apa pun semua cun2 belaka... tahniah semua

    ReplyDelete
  6. terima kasih fizah dan adik2 yg join kat sini. ;)

    ReplyDelete
  7. wah! xsgka pulak leh menang..hehe..tq so much fizah!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah , tq pn fizah bt Cabaran Mcm ni, first time join, saya baru blk Rumah ( keje Kat kwsn pedalaman ) baru dpt cek komen kt blog ;)

    Tq sekali lagi nnt saya htr email ye ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat penganjur dan pemenang...mmg terbaeek lah

    ReplyDelete
  10. acaner akak boleh lupa nak joint nih..sedangkan baru2 ni ada jer update umah kat ruang tamu...hurrmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mesti akk bizi sgt ni smp terlupa....;p

      Delete
  11. mek, aku rasa rendah diri btl tgk deco2 ruang rmh pemenang2 tu. lawa2, cantik2, cun2...
    huhuuu, sendiri nak buat tak reti. tgn kayu.

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...