Thursday, September 4, 2014

15 Pengumuman Pemenang Cabaran Bulan Jul & Ogos :: Ruang Tamu/Ruang Makan

Assalamualaikum wbt,

Yuhuuuuu....masa yang dinanti-nantikan telah tiba...!!

Pengumuman pemenang untuk cabaran Julai dan Ogos.

Tapi sebelum tu, saya nak mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada semua peserta yang sudi join kali ni. Salam perkenalan juga untuk semua pengunjung baru blog ini...new followers, silent readers, peserta cabaran bulanan yang baru, dan mereka-mereka di luar sana yang sudi e-mail pelbagai compliment untuk diri yang serba kekurangan ini. Saya ambil semua kata-kata anda itu sebagai do'a yang baik.

Dan TERIMA KASIH tidak terhingga juga kepada semua penaja yang terlibat dalam menjayakan cabaran kali ini. Semoga Allah mudahkan urusan kalian dan murahkan rezeki kalian.

Dan TAHNIAH kepada kelima-lima peserta yang terpilih sebagai pemenang kali ini. Teruskan menulis dan berkongsi ya...:)






Sekali lagi TAHNIAH kepada semua pemenang dan SEMUA PESERTA yang terlibat. InsyaaAllah ada rezeki kita jumpa lagi di cabaran berikutnya.

Ops, kejap! Ada lagi satu pengumuman.

Kalau takde aral melintang, saya akan ke IKEA esok. Kalau ada sesiapa nak selit order bolehlah inform segera ya, paling lewat malam ni. T&C boleh rujuk SINI.


Salam sayang! ♥

 photo footer.png

15 comments:

fazianbatrisyia said...

tahniah semua pemenang & yg join cabaran ni....

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

suri said...

wahhhh terima kasih fizah.... tak pernah2 menang tau.... tetiba menang... sebak rasa.... sobs...sobs....

cinta polisas said...

congrats!!!!!!!

cplud miera said...

wah tahniah pada semua pemenang. Semua living hall ye fizah. Cantek2 semua :)

Lina Affendi said...

Tahniah semua.

Anonymous said...

waaaaa... tatau pon menang .. no 2 plak tuh... hiks.. nasib bek ada insan yang comel komen kat belog sayeh yg saye menang.. weeee

-|fara dilot|-

Mila@Rimbun said...

suka deco simple2 jer mcm gambar first tuh
apa pun semua cun2 belaka... tahniah semua

shima said...

terima kasih fizah dan adik2 yg join kat sini. ;)

lynnezz said...

wah! xsgka pulak leh menang..hehe..tq so much fizah!

adyna said...

Alhamdulillah , tq pn fizah bt Cabaran Mcm ni, first time join, saya baru blk Rumah ( keje Kat kwsn pedalaman ) baru dpt cek komen kt blog ;)

Tq sekali lagi nnt saya htr email ye ;)

Putri Homestay said...

Tahniah buat penganjur dan pemenang...mmg terbaeek lah

Aty_Fared said...

acaner akak boleh lupa nak joint nih..sedangkan baru2 ni ada jer update umah kat ruang tamu...hurrmm...

Fizah said...

hehe...mesti akk bizi sgt ni smp terlupa....;p

ch@ said...

mek, aku rasa rendah diri btl tgk deco2 ruang rmh pemenang2 tu. lawa2, cantik2, cun2...
huhuuu, sendiri nak buat tak reti. tgn kayu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...