Friday, March 7, 2014

5 Servis Hantar Barang IKEA

Assalamualaikum wbt,

Servis Hantar Barang Ikea

1. Minimum order RM300. Maximum order RM1000.

2. Penghantaran PERCUMA ke seluruh Melaka, Seremban, Nilai, Bangi, Cyberjaya dan Putrajaya.

3. Kos upah 50% daripada jumlah orderFlat rate RM375 untuk order RM500 ke atas.

4. HANYA perlu berikan nama barang, saya akan cari maklumat berkaitan yang diperlukan.

5. Untuk pilih barang yang ingin diorder boleh pergi ke website Ikea.

6. FULL PAYMENT dahulu. Kalau barang takde stok disebabkan Ikea tak update stock availability di website, saya akan RETURN duit kecuali RM150 sebagai kos minyak dan tol.

7. Kalau ada kerosakan barang, boleh bagi semula pada kami untuk penukaran di Ikea berserta kos minyak dan tol RM150.

Selamat bershopping! :)

 photo footer.png

5 comments:

Siti Fatimah said...

Ala....makin jauh pulak nak kirim..hehe.. =)
Btw slamat bershopping ye...

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Nurru Adila said...

waahhh bagusnya ada servis penghantaran brg ikea :)

saya pun suka pegi ikea, kalau tak membeli pun cuci cuci mata. tp yang peliknya mmg tak pernah tak membeli beli gi ikea. ada ajeee yg dicapai wpun hanya kain pengelap pinggan atau plastik zipped lock tu. kehkehkeh...

jemputlah singgah blog saya juga ya: www.mommiesafiyyah.blogspot.com

:)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

brg ikea...sukenye..

Aini Abd Rashid said...

Ada lgi ke bt penghantaran barang ikea ni ke melaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...