Sunday, April 14, 2013

22 Pemenang Miniature Cute Watch GIVEAWAY!

Alhamdulillah...GA pertama yang dianjurkan oleh susunatursioca sudah tamat! {sebelum ni ada buat GA jugak tapi masa tu di blog SiocaKecil}

Saya sangat gembira, berbesar hati dan sangat-sangat SERONOK sebab dapat berkenalan dengan rakan-rakan yang baru yang terlibat dengan susunatur ni!

Rakan-rakan yang banyak menyokong blog saya ni seperti MamaLynd, Le'a, Take dan Imah AMAT-AMAT saya hargai! You all are just simply AWESOME, really made my day! Terima kasih, sayang-sayangku!

Blogger yang saya baru kenal tapi sudi memeriahkan GA saya ni seperti Asma, Faeza, Zura, Ch@, AthirahSafarudin dan mamaRizqin SANGAT-SANGAT saya hargai! Anda buat saya terharu...

Juga, buat semua yang sudi follow, baca dan komen di blog saya ini walaupun tak join GA ni, saya amat berTERIMA KASIH! {lydia, you know you are one of them}. Mungkin GA kali ni agak rumit untuk diselesaikan ;) InsyaAllah, semoga ada 'lain kali' untuk anda join GA saya. {mawar, sila jangan mengelat lain kali...hee}


Sebenarnya, agak sukar juga saya nak tentukan pemenang sebab syarat yang saya letakkan iaitu komen terbanyak itu menyukarkan saya nak go through setiap komen, sebab Widget Top Commentator kat sebelah tu hanya kira komen untuk entri-entri terbaru. Jadi, kalau komen entri-entri yang lama dia tak display {ke gane...saya pun pening dengan widget nim...ngee}

Selepas meneliti setiap komen dan setiap entri yang anda linkkan dalam entri GA, maka saya dengan ini berbesar hati untuk mengumumkan...PEMENANGnya...adalahhhh...

*

*

*

*

{insert drum sound here! ;)}

*

*

*

*

Tahniah...tahniah...dan TAHNIAH semua! ",)

*

*

*

MamaLynd, you deserve the 1st place sebab memang pemberi komen yang paling rajin di blog ini. Komen adalah saya samakan dengan tanda sokongan anda terhadap apa yang saya lakukan. Baik kritik atau sebaliknya, ia tetap suatu yang sangat saya hargai! Selain rajin komen, MamaLynd juga buat entri promosi khas untuk GA ni, dan turut buat satu lagi entri untuk GA pulak. Walaupun tiada penerangan untuk gambar yang disertakan, I just satisfied enough with the effort she put in. Di bawah ni gambar entri beliau:

{how I wish MamaLynd could explain more about this organizing picture...;)}

Asma, seorang blogger yang saya baru kenal. Berpengalaman menetap di UK. Saya PALING SUKA baca kisah-kisah keluarga dia masa kat sana. Macam-macam cerita, dari pasal shopping complexnya yang ada delivery shopping groceries ke rumah, harga VAT naik, kisah salji mencair, bumbung atau paip yang bocor dan banyak lagi. UK, you know how civilized and organized the people there kan? I really wondering how is the feeling living there...;) Gambar entri Asma adalah tentang susunatur bekas spicesnya:

You can read more here!

Imah, a friend of mine! Rasanya Imah ditag oleh Take untuk join GA ni, tapi Imah menang, Take tidak. HEHE. Maaf ya Take, kali ni Imah's turn! Ngeee...

Entri Imah pasal ruang tamu beliau...How I ADORE her living hall. Sangat cantik dan paling penting...KEMAS! You did GREAT job there, girl! Gambar yang menjadi antara faktor kemenangan:


What you say...ahhh...ahhhmazing, right? ;)
Read more, here! She did explain too, like professionally!

And, finally Le'a, a very good friend of mine. Kalau ikut entri, dia patut menang lebih. Tetapi, to be fair, mengikut syarat, komen should be more also, so she got 4th place. So sorry dear! Next time join lagi ok!

Entri Le'a tentang susunatur rumahnya. As expected, memang sahabatku ini ada IDEA yang banyak, cuma MASA je nampaknya seperti selalu mencemburuinya...hihi

Dia kata ini entri semput...but I say THIS IS BEST! Don't you think so?
Read more HERE!

Dan peserta lain yang saya sangat ADORE susunaturnya...{seriously!}

by Faeza - otai organizing - SANGAT SUKA baca pasal organizing di blognya!
Tak-boleh-tidak, anda semua mesti terjah SINI!

by Ch@
Amek tisu...lap hinguih? 
Cantik dan kemas kan?

Sekali lagi, rasa macam Ch@ pun patut menang, but again we must be fair! ;)
Saya AMAT teruja tengok entri Ch@. Gambar yang banyak membantu sebagai sumber insprirasi!
Tak-boleh-tidak, mesti terjah SINI!

by Zura
Sangat suka idea susunatur sofa ni! Dan, yang penting...berSUSUNATUR! 
{no one noticed that bag i think zura! ;p}
Tak-boleh-tidak, mesti terjah SINI!

dan akhir sekali...entri oleh MamaRizqin...kabinet baju anaknya! 
Should win more IF she explains inside the closet organizing...;)
Tak-boleh-tidak, mesti terjah SINI!

Kalau saya ada duhet lebih, pasti anda semua akan dapat hadiah. Apakan daya, duhet yang ada cukup-cukup sahaja...Kang tak boleh pulak nak buat NEXT GIVEAWAY...! ;P

Ke ada yang sudi nak SPONSOR? muwahahaha...

Ok semua, saya sekali lagi mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat. Walaupun anda ada pelbagai alasan untuk syarat giveaway nombor 2 tu, TETAPI alangkah bagusnya jika kita dapat berkongsi sama cerita susunatur atau apa juga usaha untuk mendapatkan RumahkuSyurgaku! 

InsyaAllah, kita bukan nak menunjuk-nunjuk betapa bagus dan kemasnya rumah kita, {we are definately not - we means I, actually}, tapi kita sebenarnya cuma nak KONGSI idea-idea yang ada yang boleh dipraktikkan bersama sebab siapa selesa dengan rumah yang tak kemas, kan? Semua orang tak suka rasanya. 

Cuma somehow we just don't know where to start, what to do, which one to tackle first...dan akhirnya LOST di rumah sendiri! Hopefully we can share more after this, T.O.G.E.T.H.E.R! 

Share with LOVE! ;)

p/s Para pemenang {yang-tengah-senyum-sampai-telinga-tu} sila emelkan: 

Nama
No Tel
Alamat untuk diposkan hadiah

Lynd dan Asma, nyatakan sekali design/warna mana yang dimahukan untuk hadiah anda!

ke { yuzai_angah@yahoo.com }

22 comments:

ch@ said...

Wow....tahniah kpd pemenang.
Bkn rezki tapi dpt share idea jgk....keep writing.
Suka btl yg tokei organizing ke nama tu...mmg terbaik dr ladang. Hahaa...
Kita pun mmg lama dh nk share psl isi rmh...
Thanks tau...tikat evamatik tu kalau mnta belikan boleh tak? Hahaaa....
Tahniah lg skali pd yg mng tu ek...

Mama Lynd said...

Terima kasih ya sahabat walaupun rasa diri ini tak layak menang.

Fizah said...

tq SO MUCH ch@ for joining..really nice knowing u!=)

nk beli tikar, roger ok!harga baik punya! blh alas utk anak3 main ye dak? hee

Fizah said...

it's a token of appreciation for your loyal support, darl!! tq SO MUCH!!

-sabar menunggu entri2 orgnzg darimu-

Asma said...

alhamdulillah, hehe saya menang tikar tu ke..terima kasih nanti saya email details yer, moga pn fizah dilimpahi rezeki yang mencurah2 selepas ni.

Fizah said...

Amin..

tahniah asma! Thank you for joining..! :)

Mrs.aisheiteru said...

Seronok dapat join cerita organizing ni. Wat la contest lg supaya ade semangat nak susun susun lg. hehehe.

Otai organizing...tak sesuai tau! hahaha.
Nanti jgnlupa join GA Creative By Two yer.

amie said...

fizah..cantikla ruang tamu miss iima tu..kalau compare dengan umah saya bagai langit dengan bumi.hewhewhewhew

Fizah said...

Tgh tunggu jgk GA awak ni..hihi

Fizah said...

Hehe kakakkuuu....cmne progress rumahmu? Igt nk share idea tu kt blog ni...what say u?

just azura! said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Fizah said...

just azura! has left a new comment on your post "Pemenang Miniature Cute Watch GIVEAWAY!": 

waaa..result dah keluar! anyway, tak menang pun takpe sebab macam seronok pulak join contest ni. plus, i got lots of ideas on how to organize things from this blog and others..seronok sangat.. :) nanti buat lagi so that boleh join lagi.. :) 

Fizah said...

Jom zura...share the idea to orgnz our home! ;)

athirah Safarudin said...

tahniah kepada pemenang sume...nati buat GA jngn lupa jmput sye ye :)

athirah Safarudin said...

tahniah kpda yang menang....nati buat GA jangan lupe jemput sye lagi:)

Fizah said...

InsyaAllah athirah..my brain was flooded by ideas now..hihu

~Leyyatasha~ said...

oh bestnye dpt hadiah..mybe next time.terlalu bz smpai xsempat nk joint.hihi papepon tahniah pd yg menang...
pasni leh bergaya dgn jam memasing..:)

sory kak fiza xjoint :)

Fizah said...

dear, sorg je dpt jam..yg lain dpt tikar, mainan kids and wallet..

hehe

next time join okeyy! =)

~Leyyatasha~ said...

oh tersalah,,pikir ade 2 org yg dpt.hihi..

okey sis!!~

Aty_Fared said...

Aty nak joint sgt2..tp sungguh tak sempat..takde gambar susun atur terbaru boleh dikongsi..maaf yer..:(

Siti Rohayah said...

hehe..bagusnya wat entry pasal organizing nih.. bagus2.. byk dpt idea tp mmg x banyak masa nak terjah semua org punya n komen.. nway buatlah lagi.. sy bleh pergi terjah lg hihi :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...