Friday, June 6, 2014

2 TollyJoy Bottle Steam Sterilizer Untuk Dijual {SOLD}

Assalamualaikum wbt,

Segmen GARAGE SALE kembali!!!

Kali ni, saya nak let-go feeding bottle sterilizer jenama TollyJoy murah-murah saja. Dapat FREE tablets sterilizer sekali.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Kombinasi warna oren dan biru yang...comel dan ceria!

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Jenama TollyJoy.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Bahagian dalam...

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Ada ruang pada penutup untuk keluarkan wap air.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Bahagian belakang...sambungan plug elektrik.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Bahagian bawah.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
Instruction manual dan warranty card. Tapi dah takdelah warrantynya...heheh setahun je warranty.

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual

TollyJoy Bottle Sterilizer Untuk Dijual
PERCUMA sekotak sterilizing tablets!

HARGA :: RM85 sahaja! {nego}

CONDITION :: 9/10 {Saya beli sterilizer ni dulu untuk memudahkan basuh botol stok EBM, sekarang anak dah besar, dah tak buat stok jadi tak digunakan dah. Sebab tu nak let-go.}

PERASAAN NAK LET-GO :: Susah sebenarnya kali ni saya nak let-go sebab sterilizer ni unik dan ada kenangan tersendiri. Berkali-kali saya ulang baca entri ni dan teragak-agak nak tekan publish. Jarang nak jumpa sterilizer macam ni. Harap tuan yang baru jaga elok-elok dan sayang pada dia...huhuhu ;')

COD :: Melaka/Bangi.

WhatsApp/SMS :: 013-2068411 {Fizah}

p/s Ada kawan bagi cadangan open segmen GARAGE SALE ni untuk geng blogger yang nak let-go barang diorang jugak. InsyaaAllah nanti saya fikirkan macamana sebab barang saya pun masih banyak nak diiklankan. Hehe. Takut tak sempat je nak up barang kawan-kawan. Tapi, kalau nak cuba boleh je. E-mail pada saya maklumat barang {gambar, harga, condition, COD/pos dan contact info}. :))

 photo footer.png

2 comments:

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...