Monday, December 2, 2013

16 Pengumuman Pemenang Cabaran Bulan November :)

Assalamualaikum wbt semua,

Woot woot...dah Disember ekk...huhu...kemain pantas masa berlalu. Tik tok tik tok tik tok...tup tup dah hujung tahun...perkongsian tuan rumah fulak masih banyak lagi ni...-____-'

Jadi, saya dengan tanpa sebarang amaran {hehe} mengumumkan akan melanjutkan cabaran dapur ni ke bulan Disember. Saya akan letak inlink tools tu seperti biasa di hujung entri nanti dan mengalu-alukan sebarang bentuk perkongsian yang mungkin ada daripada anda semua - masih berkaitan dapur.

Untuk bulan November, saya akan pilih pemenang dulu ya...guna random.org sajok :)

Pemenang pertama dimenangi olehhhhhhhhhhh........

http://ida-homelicious.blogspot.com/2013/11/kitchen-part-1.html

dan pemenang kedua dimenangi olehhhhhhhhhh.........

http://ceritakamirumahkami.blogspot.com/2013/11/cooking-table-spices-collection.html

Maaf ya, saya tak printscreen nombor bertuah tu. Lepas click je terus buat entri...lupa nk amek bahan bukti. Haha.

TAHNIAH...TAHNIAH...dan TAHNIAH kepada kak ida dan ain! Dan waduhhhhhh...meriah betul cabaran kali ni...!! So happening!! So happy!! :)) TAHNIAH kepada semua para peserta yang telah memeriahkan cabaran bulanan kita...anda semua hebat! Sayang korang! Dan TERIMA KASIH kepada penaja yang comel yang sudi taja hadiah kali ini!

Saya dah pulun terjah semua entri, dan dah follow dan tinggal jejak di setiap entri. Kecuali ada satu blog Arina Yusof yang memang saya tak dapat komen sebab guna google+..nak komen sgt sebab semua entri beliau sangat memberi inspirasi dan seronok dibaca. Nanti Arina cek semula ya...mungkin boleh ubah setting :)

Jumpa next entri ok semua! Salam sayang! :)))

 photo footer.png

16 comments:

  1. tahniah kepada yg menang!! hihi..
    join entry ni dgn niat nak tgk entry org lain pasal susun atur. leh sharing2 kan? sronok sbb ramainya yg join..

    ReplyDelete
  2. yeay... sambung Disember.. saya baru sempat susun susun peti ais.. hihi...

    tahniah pemenang2 semua... :D

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang..suka tengok entry mcm ni tau..

    ReplyDelete
  4. Assalam Fizah, akak suka sgt baca blog fizah....banyak betul tips susunatur yg akak blh dapat kat sini..tq dik..

    ReplyDelete
  5. Oh ye ke.. Nanti saya ubah setting tu. Sorryyyy

    ReplyDelete
  6. tahniah pada yang menang. saya tak sempat nak buat entry bersusun atur di dapur tu.. T_____T dah tangkap gambar tapi entry tak buat buat sebab busy. maybe next time! fizah nanti boleh buat susun atur laman ke, taman depan rumah ke, balkoni ke, nak ambik idea.. hewhew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zura, mmg igt nak buat jgk pasal laman tu sbb fzh pun nak carik idea..skrg da buat sikit2 tp seperti ada yg kurenggg...hihi

      Delete
  7. wah tahniah la kepada pemenang..tempat macam ni lah yang bagus..sharing memacam..mama sukesss!!

    ReplyDelete
  8. tahniah pemenang....
    masuk bab dapur jek...
    byk betul sambutan...best...byk idea...
    buatnya jek tak lagi..
    best semua sporting tayang dapur...cantik2 belaka

    ReplyDelete
  9. Cabaran Disember??? ada.....
    part mana pulak...
    teruja & dasar menyibuk
    suka benornya tgk ghumah org lawo2, bersih, kemas...

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...