Friday, May 31, 2013

60 {Sticky Post} Giveaway Istimewa Mei "Jom Kemas Rumah Bersama!"


Assalamualaikum semua...=)

Kali ni, saya nak buat satu Giveaway "Jom Kemas Rumah Bersama!". Saya nak terjah rumah korang secara maya. Haha. Cuak tak?

Okeyyy gurau jee...

GA kali ni, macam biasa, nak calling for all Malaysian Organizing Junkie yang sudi share idea dan tips untuk BaitiJannati masing-masing.

Syarat penyertaan {wajib}:
1. Follow blog penganjur {susunatursioca} dan {Sioca Kecil} dan blog penaja hadiah {creativebytwo}

2. Entry berkaitan kemas/deko/susunatur/ubahsuai rumah masing-masing.
 
Tajuk suka-suka-hati. Tak perlu copy-paste syarat-syarat segala ni kat entri anda.
Cukup sekadar cerita pasal entri anda je. Kira entri tu tak nampak macam tengah join GA laa...giteww
Boleh cerita pasal susunatur dalam peti ais ke, rak buku ke, rak kasut ke, almari baju ke, workstation ke, tempat aktiviti anak-anak ke, perpustakaan mini ke, kabinet dapur ke, bawah sinki ke, ruang tamu ke, ruang makan ke...okeyyy banyak sangat dah tu...kesimpulannya, tak kisah cerita pasal apa selagi terangkum dalam bidang organizing! =)
Boleh hantar seberapa banyak penyertaan, lagi banyak entri lagi tinggi peluang untuk menang.
Entri lama-lama anda pun boleh...we are here to collect and practice all the ideas!

3. Linkkan entri tu ke entri ni dengan menekan butang 'Add Your Link'.

4. Jawab kajiselidik 'Tentang Anda' di bawah iklan Nuffnang di sidebar.

Syarat penyertaan {optional}:
1. Letakkan gambar sebelum dan selepas {before & after}

Tarikh GA:
20-31 Mei 2013.

Pemilihan pemenang:
Berdasarkan nilai 'Click' yang anda dapat pada entri yang anda linkkan di entri ini. Ajaklah kawan-kawan pakat click untuk anda...Kalau jumlah click sama, maka peserta yang hantar penyertaan lebih awal akan dipilih.

Hadiah: 
Tempat pertama: Frame dengan deco-words yang sangat sesuai digantung di bilik anak atau ruang keluarga



Tempat kedua: Bekas storan untuk mainan anak-anak atau lain-lain yang sesuai

Tempat ketiga: Mainan untuk anak-anak

BT38- 2 Dadu Kain

Senarai Peserta Giveaway 'Jom Kemas Rumah Bersama!' (Klik sini)

Hadiah akan ditambah sekiranya ramai peserta join. Pakat ajak semua...Jom kemas rumah bersama! =)

Dan...
 photo footer.png

60 comments:

Mama Lynd said...

Aduis.. makcik kecut perut.. berkobar-kobar..dan bermacam-macam lagi.

Asma said...

Bestnya..nak join..nak join..tp tak jumpala link kaji selidik tentang anda tu :(

Fizah said...

Hahha..kamu jangan begitu poyo....;D

babYpose said...

teringin nak join nnti sy dtg lagi :)

Fizah said...

Dear...kajiselidik tu tersedia di bawah iklan nuffnang..kdg2 nuffnang papar...kdg2 tak...ikut-suka-hati-dia-je-kan hihi

time dia tgh papar tu buatlah...takpe benda tu nanti2 pun blh...

biasanya nuffnang papar sekali dgn iklan dia...

ce terai k..

Fizah said...

jom..jommmm...!!

Siti Fatimah said...

Kali ni nak join.......sampai 31 mei kan? =)

Fizah said...

haah dear..smp 31 mei...saja bg masa pjg spy semua org sempat join...jom ajak semua..! =)

Nadt said...

Join jugak. :)

ch@ said...

Salam Fizah,
adei, ter "add your link" acaner tu? ahahaha, macam tetau je kita mmg nak buat entry pasal dlm kabinet. ihiks. boleh hantar byk2 kan? tapiii kalau tak cukup syarat beritau ek? ;) makcik tibai ja.
tq awak.

Masya said...

kalau ada kesempatan nak join jugak.. tp malu.. dapur kt susun x semenggah mana... untuk keperluan sendiri jer..

Fizah said...

masya: tiada apa nk dimalukan..kita di sini dgn objektif: "jom kemas rumah bersama!" =)

adianiez AIDA said...

menarik!!!
tapi umah yg tak menarik dipaparkan hi hi hi...

MiSs iiMa said...

tertarik ngn hadiah kedua gak tp..mak aih..kecut mata tgk peserta2 yg join.takde can ah nk menang huhu..

Fizah said...

aida n imah, jomla join...kita kumpul idea kat sini..shariNg is C.A.R.I.N.G!! =)

Mama Lynd said...

Dah cukup Syarat?
Aku join http://kasehku-hidupku.blogspot.com/2013/04/jom-mengemas-almari-anak-anak.html

ryyhan kamarudin said...

Mencuba nasib tp entry2 lama...erm hopefully sempat upkan entry baru

ryyhan kamarudin said...

Tp soal selidik xbuat lg..huhu xpe nnt kita wat later blh?

Fizah said...

Blh saje dear...ada lg sebulan tu...mmg sempat sgt ;)

lynnezz said...

alamak..umah mcm xbrp nk organize sgt je skang ni..susun atur perabot kat living buleh ke? ;p

adianiez AIDA said...

hi hi segan aida fizah...
sebab umah lintang pukang!
tapi, mcm menarik...
in shaa Allah...
fizah kat melaka ekk?

Fizah said...

takpe aida..kita collect aida sesama k..! haah melaka...durian tunggal! =)

Aty_Fared said...

kompem nak join...:)

jaja_NorLiza said...

eeeiiii..teringin nak join..tp rumah tak berapa nak O.R.G.A.N.I.Z.E.D....
Heheheh...hentam jer la labu.. tggu yer! ;-)

Diana said...

Dah joint...tapi gune entry lame dah..rojak sikit la tapinyer..bukan pasal susun atur semata... =)

Takpe ke...? [Dah joint baru nak tanyer daaa..]

Mau up entry khas pasal susun atur lagi..tunggu...

Salam kenal.. =)

Fizah said...

cha, lynn, aty n jaja..JOM join!!! diana, menanti-nantikan entri organizing kamu!! =)

ch@ said...

just sharing je sambil menggebang cerita tah apa-apa kat bloghijau tu ;)

Fizah said...

cha,,you blow my minds!!! tenkiu for supporting..! anda seorang yg R.A.J.I.N...! sy suka...betul2 suka! =)

Nadt said...

aty sifu organizing comfirm ble juara nih.huhu..

Fizah said...

tertunggu2 juge entri otai aty..hihu

jaja_NorLiza said...

salam fizah...nape link sy tu jadik lain..tak sama cam org lain..mmmm....:-(

Fizah said...

salam jaja..sy dah tgk n cek..OK je..? lain tang mana, ja?

jaja_NorLiza said...

hehehhe..ok ek?? mmm...sy nampak cam ade tanda x kat tepi link sy tu...or mmg kalo link kita sendiri dia jd cam gitu...

Fizah said...

Oh..tanda x tu utk jaja delete klu tersalah htr entri atau sebagainya..hihi

Hayatie Hashim said...

Salam fizah: dah join, tapi entri tahun lepas. Takda entri terbaru pasal organizing. Kalau ada pun nak kena tunggu masuk rumah baru dulu, kih kih!

Fizah said...

Salam yatie..alemak sifu bf dah mai..malu i..hihi..!

apapun tq join. tgu cerita pasal rumah baru plak ye! ;)

ida said...

wah..bestnya, lama lg tempohnya, harap leh join, moga rajin nt..he he

lynnezz said...

salam fizah..sudah join..heee..hntam saje la.. ;p

Fizah said...

yeahhh jom rajin!! =)

Fizah said...

salam...dah terjah! B.E.S.T!!! =)

nurulhuda said...

macam best jer, nak join jugak ler =D

Diana said...

Fuh...finally siap sudah entry saye.. dan upload sudaa...
Cuma perkongsian susun atur semata... takde tips-tips pun... =)

Selvia Sari said...

Orang Indonesia apakah boleh ikut juga? :)

Fizah said...

boleh saja selvia tapi jika menang, sy harus fikirkan cara poskan hadiahnya...pertama kali saudara dari indonesia mahu mnyertai kok..=)

Min said...

Wah Fizah ada buat GA jugak, harus join ni, tapi nak kena tunggu masa yang sesuai, InsyaAllah kalau ada kelapangan akan cuba untuk join this interesting GA.. boleh tambah sifu organizing =)

Fizah said...

ga sy leceh sikit..kena buat entri..tp jomlaa...suka dgr cerita org lain jugaks...;) jom2

bada said...

bestnye ga fizah ni...rasa mcm nk join je...

*** nk jd sponsr camne yer..hihi

Fizah said...

bada, jomlah JOIN!! glad to have more!! =D

ttg sponsor tu, i really appreciate that u want to support us! feel free to email us any of your needs to be the sponsor to {yuzai_angah@yahoo.com} tq! =)

aYda said...

Salam fizah..
Wahhh bestnye GA tp belum ade hasil nk tayang..huhu asyik xsempat je nk mulekan rombakan ni..huhu

Fizah said...

Ahaha..tayang je apo yg ado ayda! Jom kita! ;)

D_08 said...

Awok kalo x sbb kawen... Takde le bersusun atur rumah tu.... Sekghang ni..... Sbb mikir kan yang wife pun koje.... Penat berkoje.... Jadinye same2 le susun atur dan kemas rumah..... Insyallah awok akan join GA ..... Para Suami bulih join kan????

Fizah said...

sileler...boleh ajerr hi hi

Kemn Azmaili said...

salam fizah..nak join tapi tak faham la nak kena buat macam mane..sory lemau sikit saye ni..hehe

Fizah said...

salam kemn azmaili...cara join cuma buat entri berkaitan susunatur di rumah/tempat kerja dan klik butang "Add Your Link" kat dalam entri ni,,nanti follow je arahan dia seperti masukkan nama dan link entri dan pilih gambar utk diletakkan sbg thumbnail penyertaan...smoga berjaya! =D

Kemn Azmaili said...

ok fizah..dah join..malam ni saya up lagi satu entri ye...

Fizah said...

tq SO MUCH for joining!! jom kita!! =D

sweet tooth said...

Fizah, dah join :-) Ingatkn dah tutup dah GA ni. Rupanya ada lagi...terus i join :-)

Fizah said...

yeahh..itu dia bagus2!! tq for joining us here!! =D

adianiez AIDA said...

nak join, tapi takde topik sesuai!!!

Fizah said...

ahaha..takpe aida next time k =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...