Friday, May 31, 2013

60 {Sticky Post} Giveaway Istimewa Mei "Jom Kemas Rumah Bersama!"


Assalamualaikum semua...=)

Kali ni, saya nak buat satu Giveaway "Jom Kemas Rumah Bersama!". Saya nak terjah rumah korang secara maya. Haha. Cuak tak?

Okeyyy gurau jee...

GA kali ni, macam biasa, nak calling for all Malaysian Organizing Junkie yang sudi share idea dan tips untuk BaitiJannati masing-masing.

Syarat penyertaan {wajib}:
1. Follow blog penganjur {susunatursioca} dan {Sioca Kecil} dan blog penaja hadiah {creativebytwo}

2. Entry berkaitan kemas/deko/susunatur/ubahsuai rumah masing-masing.
 
Tajuk suka-suka-hati. Tak perlu copy-paste syarat-syarat segala ni kat entri anda.
Cukup sekadar cerita pasal entri anda je. Kira entri tu tak nampak macam tengah join GA laa...giteww
Boleh cerita pasal susunatur dalam peti ais ke, rak buku ke, rak kasut ke, almari baju ke, workstation ke, tempat aktiviti anak-anak ke, perpustakaan mini ke, kabinet dapur ke, bawah sinki ke, ruang tamu ke, ruang makan ke...okeyyy banyak sangat dah tu...kesimpulannya, tak kisah cerita pasal apa selagi terangkum dalam bidang organizing! =)
Boleh hantar seberapa banyak penyertaan, lagi banyak entri lagi tinggi peluang untuk menang.
Entri lama-lama anda pun boleh...we are here to collect and practice all the ideas!

3. Linkkan entri tu ke entri ni dengan menekan butang 'Add Your Link'.

4. Jawab kajiselidik 'Tentang Anda' di bawah iklan Nuffnang di sidebar.

Syarat penyertaan {optional}:
1. Letakkan gambar sebelum dan selepas {before & after}

Tarikh GA:
20-31 Mei 2013.

Pemilihan pemenang:
Berdasarkan nilai 'Click' yang anda dapat pada entri yang anda linkkan di entri ini. Ajaklah kawan-kawan pakat click untuk anda...Kalau jumlah click sama, maka peserta yang hantar penyertaan lebih awal akan dipilih.

Hadiah: 
Tempat pertama: Frame dengan deco-words yang sangat sesuai digantung di bilik anak atau ruang keluarga



Tempat kedua: Bekas storan untuk mainan anak-anak atau lain-lain yang sesuai

Tempat ketiga: Mainan untuk anak-anak

BT38- 2 Dadu Kain

Senarai Peserta Giveaway 'Jom Kemas Rumah Bersama!' (Klik sini)

Hadiah akan ditambah sekiranya ramai peserta join. Pakat ajak semua...Jom kemas rumah bersama! =)

Dan...
 photo footer.png

60 comments:

  1. Aduis.. makcik kecut perut.. berkobar-kobar..dan bermacam-macam lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha..kamu jangan begitu poyo....;D

      Delete
  2. Bestnya..nak join..nak join..tp tak jumpala link kaji selidik tentang anda tu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear...kajiselidik tu tersedia di bawah iklan nuffnang..kdg2 nuffnang papar...kdg2 tak...ikut-suka-hati-dia-je-kan hihi

      time dia tgh papar tu buatlah...takpe benda tu nanti2 pun blh...

      biasanya nuffnang papar sekali dgn iklan dia...

      ce terai k..

      Delete
  3. teringin nak join nnti sy dtg lagi :)

    ReplyDelete
  4. Kali ni nak join.......sampai 31 mei kan? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dear..smp 31 mei...saja bg masa pjg spy semua org sempat join...jom ajak semua..! =)

      Delete
  5. Salam Fizah,
    adei, ter "add your link" acaner tu? ahahaha, macam tetau je kita mmg nak buat entry pasal dlm kabinet. ihiks. boleh hantar byk2 kan? tapiii kalau tak cukup syarat beritau ek? ;) makcik tibai ja.
    tq awak.

    ReplyDelete
  6. kalau ada kesempatan nak join jugak.. tp malu.. dapur kt susun x semenggah mana... untuk keperluan sendiri jer..

    ReplyDelete
  7. masya: tiada apa nk dimalukan..kita di sini dgn objektif: "jom kemas rumah bersama!" =)

    ReplyDelete
  8. menarik!!!
    tapi umah yg tak menarik dipaparkan hi hi hi...

    ReplyDelete
  9. tertarik ngn hadiah kedua gak tp..mak aih..kecut mata tgk peserta2 yg join.takde can ah nk menang huhu..

    ReplyDelete
  10. aida n imah, jomla join...kita kumpul idea kat sini..shariNg is C.A.R.I.N.G!! =)

    ReplyDelete
  11. Dah cukup Syarat?
    Aku join http://kasehku-hidupku.blogspot.com/2013/04/jom-mengemas-almari-anak-anak.html

    ReplyDelete
  12. Mencuba nasib tp entry2 lama...erm hopefully sempat upkan entry baru

    ReplyDelete
  13. Tp soal selidik xbuat lg..huhu xpe nnt kita wat later blh?

    ReplyDelete
  14. Blh saje dear...ada lg sebulan tu...mmg sempat sgt ;)

    ReplyDelete
  15. alamak..umah mcm xbrp nk organize sgt je skang ni..susun atur perabot kat living buleh ke? ;p

    ReplyDelete
  16. hi hi segan aida fizah...
    sebab umah lintang pukang!
    tapi, mcm menarik...
    in shaa Allah...
    fizah kat melaka ekk?

    ReplyDelete
  17. takpe aida..kita collect aida sesama k..! haah melaka...durian tunggal! =)

    ReplyDelete
  18. eeeiiii..teringin nak join..tp rumah tak berapa nak O.R.G.A.N.I.Z.E.D....
    Heheheh...hentam jer la labu.. tggu yer! ;-)

    ReplyDelete
  19. Dah joint...tapi gune entry lame dah..rojak sikit la tapinyer..bukan pasal susun atur semata... =)

    Takpe ke...? [Dah joint baru nak tanyer daaa..]

    Mau up entry khas pasal susun atur lagi..tunggu...

    Salam kenal.. =)

    ReplyDelete
  20. cha, lynn, aty n jaja..JOM join!!! diana, menanti-nantikan entri organizing kamu!! =)

    ReplyDelete
  21. just sharing je sambil menggebang cerita tah apa-apa kat bloghijau tu ;)

    ReplyDelete
  22. cha,,you blow my minds!!! tenkiu for supporting..! anda seorang yg R.A.J.I.N...! sy suka...betul2 suka! =)

    ReplyDelete
  23. aty sifu organizing comfirm ble juara nih.huhu..

    ReplyDelete
  24. tertunggu2 juge entri otai aty..hihu

    ReplyDelete
  25. salam fizah...nape link sy tu jadik lain..tak sama cam org lain..mmmm....:-(

    ReplyDelete
  26. salam jaja..sy dah tgk n cek..OK je..? lain tang mana, ja?

    ReplyDelete
  27. hehehhe..ok ek?? mmm...sy nampak cam ade tanda x kat tepi link sy tu...or mmg kalo link kita sendiri dia jd cam gitu...

    ReplyDelete
  28. Oh..tanda x tu utk jaja delete klu tersalah htr entri atau sebagainya..hihi

    ReplyDelete
  29. Salam fizah: dah join, tapi entri tahun lepas. Takda entri terbaru pasal organizing. Kalau ada pun nak kena tunggu masuk rumah baru dulu, kih kih!

    ReplyDelete
  30. Salam yatie..alemak sifu bf dah mai..malu i..hihi..!

    apapun tq join. tgu cerita pasal rumah baru plak ye! ;)

    ReplyDelete
  31. wah..bestnya, lama lg tempohnya, harap leh join, moga rajin nt..he he

    ReplyDelete
  32. salam fizah..sudah join..heee..hntam saje la.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...dah terjah! B.E.S.T!!! =)

      Delete
  33. macam best jer, nak join jugak ler =D

    ReplyDelete
  34. Fuh...finally siap sudah entry saye.. dan upload sudaa...
    Cuma perkongsian susun atur semata... takde tips-tips pun... =)

    ReplyDelete
  35. Orang Indonesia apakah boleh ikut juga? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh saja selvia tapi jika menang, sy harus fikirkan cara poskan hadiahnya...pertama kali saudara dari indonesia mahu mnyertai kok..=)

      Delete
  36. Wah Fizah ada buat GA jugak, harus join ni, tapi nak kena tunggu masa yang sesuai, InsyaAllah kalau ada kelapangan akan cuba untuk join this interesting GA.. boleh tambah sifu organizing =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ga sy leceh sikit..kena buat entri..tp jomlaa...suka dgr cerita org lain jugaks...;) jom2

      Delete
  37. bestnye ga fizah ni...rasa mcm nk join je...

    *** nk jd sponsr camne yer..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bada, jomlah JOIN!! glad to have more!! =D

      ttg sponsor tu, i really appreciate that u want to support us! feel free to email us any of your needs to be the sponsor to {yuzai_angah@yahoo.com} tq! =)

      Delete
  38. Salam fizah..
    Wahhh bestnye GA tp belum ade hasil nk tayang..huhu asyik xsempat je nk mulekan rombakan ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha..tayang je apo yg ado ayda! Jom kita! ;)

      Delete
  39. Awok kalo x sbb kawen... Takde le bersusun atur rumah tu.... Sekghang ni..... Sbb mikir kan yang wife pun koje.... Penat berkoje.... Jadinye same2 le susun atur dan kemas rumah..... Insyallah awok akan join GA ..... Para Suami bulih join kan????

    ReplyDelete
  40. salam fizah..nak join tapi tak faham la nak kena buat macam mane..sory lemau sikit saye ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kemn azmaili...cara join cuma buat entri berkaitan susunatur di rumah/tempat kerja dan klik butang "Add Your Link" kat dalam entri ni,,nanti follow je arahan dia seperti masukkan nama dan link entri dan pilih gambar utk diletakkan sbg thumbnail penyertaan...smoga berjaya! =D

      Delete
    2. ok fizah..dah join..malam ni saya up lagi satu entri ye...

      Delete
    3. tq SO MUCH for joining!! jom kita!! =D

      Delete
  41. Fizah, dah join :-) Ingatkn dah tutup dah GA ni. Rupanya ada lagi...terus i join :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh..itu dia bagus2!! tq for joining us here!! =D

      Delete
  42. nak join, tapi takde topik sesuai!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..takpe aida next time k =)

      Delete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...