Saturday, June 1, 2013

11 {Sticky Post} Jawab Kajiselidik Tentang Anda

Assalamualaikum wbt...

Kepada kawan-kawanku semua, saya teringin nak tahu sedikit sebanyak tentang anda.

Maka, saya ada create satu kajiselidik dengan menggunakan khidmat Nuffnang!

Saya harap sangat anda dapat luangkan SIKIT je masa anda untuk jawab poll ni.

Terima kasih kesayangan sekalian!

Love,
Fizah.

p/s Ada 5 soalan dari saya, 3 soalan dari Nuffnang.

p/s Soalan kajiselidik ada kat bawah iklan Nuffnang kat sidebar ;)

 photo footer.png

11 comments:

  1. fizah saya ada amik ayat di blog awak.harap awak tak kisah okey

    http://suhaidasupalio.blogspot.com/2013/04/home-susun-atur-ruang-tamu-daku.html

    ReplyDelete
  2. salam fizah, akak nak jwb soklan kat poll tu dah x boleh la... eeerrr..caner yer?

    ReplyDelete
  3. oh sbb akk da pnh jwb sblm ni..tu yg dah kuar result terus kan? ok takpe..kira done lah tu =)

    ReplyDelete
  4. salam kenal,
    jom visit my blog jugak as we have same interest.

    http://ida-homelicious.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...