Saturday, June 1, 2013

11 {Sticky Post} Jawab Kajiselidik Tentang Anda

Assalamualaikum wbt...

Kepada kawan-kawanku semua, saya teringin nak tahu sedikit sebanyak tentang anda.

Maka, saya ada create satu kajiselidik dengan menggunakan khidmat Nuffnang!

Saya harap sangat anda dapat luangkan SIKIT je masa anda untuk jawab poll ni.

Terima kasih kesayangan sekalian!

Love,
Fizah.

p/s Ada 5 soalan dari saya, 3 soalan dari Nuffnang.

p/s Soalan kajiselidik ada kat bawah iklan Nuffnang kat sidebar ;)

 photo footer.png

11 comments:

Imaan09 said...

mana soalannya sayam??

Fizah said...

Hehe..bwh nuffnang dear!

Fatima Saiful said...

DAH!!!!

Fizah said...

tq dear!

jaja_NorLiza said...

done! ;-)

Fizah said...

Tq dear!

Mama Lynd said...

dones..

UMIE SUE said...

fizah saya ada amik ayat di blog awak.harap awak tak kisah okey

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2013/04/home-susun-atur-ruang-tamu-daku.html

jaja_NorLiza said...

salam fizah, akak nak jwb soklan kat poll tu dah x boleh la... eeerrr..caner yer?

Fizah said...

oh sbb akk da pnh jwb sblm ni..tu yg dah kuar result terus kan? ok takpe..kira done lah tu =)

ida said...

salam kenal,
jom visit my blog jugak as we have same interest.

http://ida-homelicious.blogspot.com/

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...