Monday, December 25, 2017

45 Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

-sticky post sampai tamat giveaway-

Assalamualaikum wbt,

It's GIVEAWAY time! {setelah sekian lama}

Tema planner tahun 2018 kali ni ialah - Cantik dan MURAH..!!

Tapi kalau nak FREE, jom join giveaway ni. ;D


Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximize penggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed plannerBullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah - anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga boleh print dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan!

BULLET JOURNAL

✔A6 leather binder 
✔Color pink/blue 
✔Binder size 13 cm x 19 cm
✔40 sheets blank inserts
*Accessories in photos not included ya*

-klik gambar untuk besarkan-







Fixed planner pula kita tak boleh ubah-ubah. Apa ada dalam tu, guna je. Yang ni complete semua ada dalam tu, tinggal basuh kaki, pakai je. ;P Fixed planner ni saiz A5 {separuh A4} dan ada lebih kurang 200 muka surat berwarna serta dicetak menggunakan kertas berkualiti tinggi 80gsm. Ada banyak pilihan cover. Yang ni kulit biasa tau, bukan hardcover. Kebaikannya, dia lebih ringan dan senang dibawa.

FIXED PLANNER

✔A5 planner book
12 cover designs
✔208 colorful pages
✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔Monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramadan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4pages free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

FIXED PLANNER COVER DESIGN 
-klik gambar untuk besarkan-







FIXED PLANNER INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






Monthly planner bawah ni pula tiba-tiba jumpa! Comel pula tu, terus borong. ;p  Ni best kalau jenis banyak appointments, meetings atau deadlines

MONTHLY PLANNER

A5 size {pink/blue}
✔A4 size (secretgarden/catlover) 
✔Beautifully designed first page (A4 size)
✔Calendar 2018/2019
✔Personal Details
✔Yearly Planner
✔12 month planner (with hijri dates too in A4 size)
✔Tel/Address List (A4 size)
✔2 beautiful lined pages
✔32 pages


A5 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-




A4 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






HARGA PROMOSI

Bullet Journal + Fixed Planner

RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!! 

FREE Monthly Planner (A4/A5) *selagi stok masih ada


JOIN GIVEAWAY

1. Share entri ni di fb/ig/blog/etc. 

2. Isikan nama dan url fb/ig/blog/etc anda di widget Mister Linky di bawah.

3. Yang pertama isi Mister Linky akan dapat hadiah misteri.

4. Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2017.

5. Kalau dah beli, menang pula, boleh hadiah kat orang lain. Kongsi kebaikan... :)

6. 10 LAGI PEMENANG akan dipilih melalui undian.

Pemenang 1 : Bullet Journal
Pemenang 2 : Fixed Planner
Pemenang 3 : A5 Monthly Planner
Pemenang 4 : A4 Monthly Planner
Pemenang 5 - 10 : Hadiah Misteri :)





#dahlamatakbuatgiveaway
#kalausalahtolongajarin
#jommerancang
#azamdanimpian2018
#jomberplanner

 photo footer.png

45 comments:

dorsett pink said...

wow. bestnya. mcm nak join la

Azanna Radzuan said...

cantik n comel sangat!nak join jugak.

nayfatimah rasyid said...

done

Kak Yong said...

Done share di page fb, twitter & blog :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/10/planner-sioca-2018-giveaway.html

Farah said...

Done share di Fb. Thanks!

rfah hasb said...

Done share. Thanks :)

rasina nilofer said...

Done sis
Beautiful planner

ajashar said...

Done share kat fb. Wish me luck.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209492960031904&id=1563313421

dorsett pink said...

saya join GA ni.

Ini link blog saya..

http://www.dorsettpink.com/2017/10/planner-sioca-2018-giveaway-by.html

feera said...

1st time join GA..semangat nak menang planner.. :)

nurin khairi said...

dah join sis fizah.. :)

SSfatihah said...

done. tq

Nona Qiyah said...

Done joined ! hehee

http://nonasani.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Saya share at blog and FB too....
Link FB : Nona Qiyah En.Sani

Nurul Najihah said...

Joined!

https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

galaksi viral said...

Done kak. Nanti semak ya. :)

galaksi viral said...

Done kak. GV share kat blog. Nanti akak semak ya. :)

Raydahpunye said...

dah join. yeay yeay

https://nukilansamurai.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Gen Y girl said...

Dah join yeay! Semoga ada rezeki and luck untuk menang. Boleh hadiahkan untuk orang mesti dia happy dapat planner comel ni!

Shahida Halim said...

done join :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Etuza Etuza said...

Wow3 amazing GIVEAWAY, very special for everyone..

Miss Mulan said...

Saya join di Blog --> http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

julia jamaludin said...

done :)

http://www.kasihjuju.com/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Amer Ridzuan said...

Amer join ye! :)

http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Shahida Dzulkafli said...

Sha joint..
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Salatul Zarida said...

As salam,
saya join juga giveaway nie.

Azura Aziz said...

Smua cantik-cantik..
macam nak join ;)

sha dhira said...

Menarik.. Shad join 💕😘

Lynd Abu Bakar Pengedar Shaklee Puncak Alam said...

done share di facebook.

Nissa Irna said...

Kita dah join dan shared :)

http://ummijournal.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway-by_8.html

Zafirah Nazri said...

kalau menang best nih , hehe

done share di blog

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join jugak... Saya nak menang...

aYda said...

saya join jugak ye..

https://aydanoseikatsu.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

mudah2an rezeki saya & baby kalini hehe

I am LZ said...

Good luck kepada semua peserta Giveaway!

ombak bergigi said...

om join jugak tau :)

https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

.:cEmmAh:. said...

done :)

Juls Julie80 said...

Salam sis yg comeyyy..saya dah join..hehe.. dah share.. semoga sis dimurahkan rezeki dan ada rezeki jugak untuk saya memenangi GA nih..insyaallah..amin2.


http://julsjulie80.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Ika.S said...

done :)
Ika join ya https://ikashoid.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Join
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Mrs Pip said...

done join.

http://www.mrspip.com/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Asyiqin said...

join!
https://asyiqin89.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Tiara Sapphire said...

Done join & share :)

http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

Nur Atheera said...

Cantiknya planner ni!

☆ Atheera ☆

saya Comel said...

HAI...saya dah join GA ni =)
https://editblogcomel.blogspot.com

Nur Azian Jaafar said...

saya dah join.. boleh check sini https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/planner-sioca-2018-giveaway.html

cantik sgt planner tu !

Nur Azian Jaafar said...

jemput join giveaway sy jugak k :)

https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...