Sunday, December 1, 2013

1 {Sticky Post} Ada Penaja Hadiah Untuk Cabaran Bulan November 2013 :)

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah...ada penaja hadiah untuk Cabaran Dapur kita...:)

Penajanya adalah orang hebat dalam dunia susunatur, mempunyai ramai peminat dan follower dan kini baru sahaja melancarkan kedai onlinenya yang menjual pelbagai jenis educational toys dan juga keperluan rumah.

Orangnya adalah....tak lain tak bukan...

{jeng...jeng...jenggggg.....}


{THANK YOU so MUCH kak for your support!}

:) :) :)

Facebook kedai online Kak Aty..Pink garage...macam-macam jenis mainan ada dijual kat kedai ni okey...wooden toys yang glemer tu pun adeee...dan untuk peminat susunatur, barang keperluan rumah pun Kak Aty ada jual. 

Sila terjah ok...:)

Syarat untuk memenangi hadiah yang Pink Garage nak taja mudah sahaja:


Itu sahaja...!

Dan, bahagian paling seronok adalah menjamu mata....^^

JOM tengok apa hadiah yang Pink garage nak taja...

Folded basket yang bernilai RM35 untuk pemenang pertama.

Pop Chef yang bernilai RM35 untuk pemenang kedua.

Waaaaahhhh....sungguh bestnyaaaaa kalau dapat basket atau pop chef ni...basket tu kalau nak gi berkelah sesuai sangat tu...sambil berkelah, makan food yang dideko dengan pop chef....perghhhhh ;}}

Terliuq tak kawan-kawan?

Jadi, apa tunggu lagi...bulan November masih berbaki beberapa hari lagi...masih sempat untuk menyertai kami...JOM kita!!!

p/s Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org ya! 

Love
Fizah =}

 photo footer.png

1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...