Sunday, June 30, 2013

60 {Sticky Post} Giveaway "Jom Menang Set Bekas Ikea!"


Assalamualaikum wbt...=)

Kali ni saya nak buat satu Giveaway ringkas, sebagai meraikan semangat kawan-kawan kita yang dah mula menampakkan minat yang mendalam dalam menyertai perkongsian tentang susunatur di blog ini.

Saya SANGAT-SANGAT menghargai usaha-usaha anda semua :')

Follower SusunAturSioca Yang Ke-x
Follower SiocaKecil Yang Ke-x
Follower KedaiSioca Yang Ke-x

Syarat penyertaan:
1. Follow blog SusunAturSioca dan SiocaKecil dan KedaiSioca.
2. Entri tajuk suka hati - letak banner kat atas tu sahaja ke dalam entri - nyatakan dalam entri anda follower yang ke berapa bagi ketiga-tiga blog tersebut - gamkan sehingga GA tamat iaitu 30.06.13.
3. Kalau taknak buat entri pun boleh, cuma tepek banner kat sidebar dan komen di ruang komen entri ini anda follower ke berapa untuk ketiga-tiga blog tersebut.
4. Linkkan entri/blog anda tu ke entri ni dengan memasukkan nama dan url ke dalam widget di hujung entri ini.

*UPDATE 04.06.2013*
Untuk follower yang awal-awal, tentu susah nak cari anda follower ke berapa kan? Jadi, untuk memudahkan anda, syarat nyatakan anda follower ke berapa hanya tertakluk kepada follower baru sahaja bagi SusunAturSioca (iaitu 100 ke atas) dan SiocaKecil (iaitu 140 ke atas). Bagi blog KedaiSioca pula masih perlu nyatakan anda follower ke berapa sebab memang masih belum banyak follower di situ... (syarat ni wujud sebab nak pastikan semua betul-betul follow supaya adil kepada para follower yang lain yang susah-susah follow)

Hadiah:
Set container Ikea bertutup hijau.

Tarikh GA:
01.06.2013 - 30.06.2013

Pemenang:
Dipilih berdasarkan pageviews tertinggi.

Tips untuk menang:
Banyakkan backlink ke entri ini atau entri-entri lama Susun Atur Sioca di entri-entri terbaru anda.

Contoh penggunaan hadiah:

PRUTA Food container, set of 17 IKEA Basic set of food containers for everything from ham, cheese etc. to individual portions of food.

Contoh penggunaan hadiah juga boleh tengok di S.I.N.I





Apa lagi?
Jom sertai kami! =)

 photo footer.png

60 comments:

erranis said...

Salam Fizah...

Saya join lagi..seronok2..buat banyak2 lagi Giveaway yer...

http://rizqinhazim.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

Nadt said...

Nak join gak tapi camne kita nk tau kita ni follower ke berapa sbb memg da follow sume blog tu sebelum ni. Hehe..nampak sgt tak reti berblog, tau buat post je.huhu..

Fizah said...

haha nampak nau sy rajen buat GA yek? baguih2 jom join! =)

Fizah said...

sbnrnya tujuan utama nk pastikn peserta betul2 follow nadt..tp betul jgk kata nadt tu..klu da follow nk tgk katne kita follower ke brp ek...haha..maafkn diriku..ku tak reti gaks ni..

takpe takpe, i will find the solution..meanwhile tepek banner je dulu k dear..;)

Shakina Farhan said...

first time join giveaway kat sini..hee..nt nk join lg..

Fizah said...

yeahh kina...itu yg kita mahukan!! =D

ellysa emran said...

tak berani nk join sbb kita ni masih 'small potato'....
btw, juri pilih yg terbaik ya! hehehehe...

Mama Idlan Irsyad said...

join jugak.. sori x sempat nk buat entri semlm.. br jumpa blog tuan tanah sb dok cr blog organizing..hehe... will follow u after this sb mula minat dgn organizing rumah skrg..

http://jaajahatga.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

dear, tepek banner saja dis time - no entry about organizing is needed..smallest potato also can join..hihi..jom kita jom!!

juri pilih berdasarkn pageviews..no pilih bulu punya! =)

Fizah said...

mama idlan, dah terjah blog GA awak, cuma in misterlinky tu supposed put the entri of GA...klu ada masa blh betulkn..kut awak tak perasan salah letak link =)

btw tq for supporting us!! =)

Nadt said...

Done..tadak follower ke berapa la eh..

http://sayepunyebelog.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

Nadt said...

Kedai sioca, nadt follower ke 9..:)

Fizah said...

yeahhh...! =)

Fizah said...

accepted dear! thanks for keep supporting us here!! =D

me.ronazil.ab said...

salam....nampaknye x blh nak joint...sebab baru je ade blog, selama hari ni duk baca and intai2 blog org lain...hehehehehe

Fizah said...

hehe blh je join..takdak hal baru ke lama...=)

Diana said...

Fuhhh..finally...saya joint lagi...hihih
Walaupun sekarang sedikit sebok.. demi Fizah..saya curik masa untuk joint..

=)

Fizah said...

ouchh terharu saya..mekasih dear!!! :')

zarith said...

Hai Fizah,

Sudah join. Dua tiga kali gak fikir nak join giveaway nie. Akhirnya join jugak.

=)

zarith said...

oopss lupa

my entry...

http://wararies.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

Fizah said...

muehehe..kok dipikir 2-3 kali..join saja...;D

Fizah said...

orite!! gud job!! =D

JaJa_NoRLiza said...

dah join...aha..senyum la tuh...hehhehe

http://umminorliza.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html
http://rumahcomelkami.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

so, ni kira satu nama la yer...tp ade 2 entry..aci tak?? hehehhe

Fizah said...

muehehe haruzlahh senyum smpi tinge...;p

orite, dua entri laaagii bagus! cerah peluang nk menang..pasai ada dua possibility dpt pageviews tinggi..hoyeahh!! =)

Ronazil Ab said...

salam,
kalau dpt lah ni,tidur berbantal pelukkan bekas ikea ni ler....hehehehe

Fizah said...

ahaha..begituuu...;D

Miss N and Mr N said...

alamak...da termasukkn link kt widget tu..padahal entry tak siap lg. hihihi..nnt entry da up akan di update kt komen ni.

Miss N and Mr N said...

da join and entry da siap.. tp kt master widget tu terletak link blog saje... huhuhu.. excited sgt..sbb update widget tu dulu..baru siapkn entry. hihihi.

Fizah said...

okeh dear...bolehhh saja...accepted!! =D

Darling Ninie said...

As salam...
Ninie join...

Follower SusunAturSioca Yang Ke-116
Follower SiocaKecil Yang Ke-147
Follower KedaiSioca Yang Ke-16

darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/giveaway-jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

tenkiu..tenkiu..for keep running the spirit..hoyeahhh!! =D

Mama Lynd said...

Saya da Join.

http://kasehku-hidupku.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

Dan saya Follower ke 17 Untuk Sioca Kecil Kedai

Fizah said...

okey dokey bebeh!!

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha & Aqilah dah join..

SusunAturSioca : 119
SiocaKecil : dah lama follow
kedaisioca : 19

ni link blog saya.. tak buat entry tp just tempek banner :-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/

btw, dah letak link blog dekat widget atas tu

TQVM

Fizah said...

orite dear!! mantop!! =D

Anonymous said...

Kat Sabah xda Ikea. Bekas ni cantik!! & I loikeeee it! Klu ode dr Fizah, ok tak?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comelnye bekas tu..:) tingin nak join...tapi masa tak mengizinkn lagi..huhu..thanks visiting my blog yaaa...:)

Fizah said...

takde plak sy ke ikea for the time being ni ... sori dear =)

Fizah said...

orite =)

IntaNBerliaN said...

kalau join 2 blog, utk cari pemenang, pageview akn dicampur kedua2 blog ke? or akn pilih blog yg salah satu plg tinggi? :)

Fizah said...

tak dear, utk berlaku adil kita akan kira pageviews satu blog je tp klu join dua blog lg cerah peluang nk menang sebab mungkin salah satu blog tu akan dpt pv yg tinggi..betul tak? got me? ;)

Anonymous said...

Ok :-)

IntaNBerliaN said...

OOO OK... :)

pv dr nuff ke

Fizah said...

dari blog stats..sbb kita tak buh nuffnang widget kat sini...;) klu ada apa2 kekurangan infom sy tau...;)

Nelly Norizal said...

Sy join k... :)
http://astoldbynelly.blogspot.com/2013/06/susunatursioca-giveaway-jom-menang-set.html

Fizah said...

tenkiu for joining us here! =)

Farhain Azmi said...

saya dah join.tq

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

orite!! =D

nurulhuda said...

kite tepek banner ajer boleh tak?

Follower SusunAturSioca Yang Ke-119
Follower SiocaKecil Yang Ke-136
Follower KedaiSioca Yang Ke-24

Fizah said...

boleh dear =)

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/giveaway-jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

tq! =)

lienliendot said...

sis, saya join yer ^^
http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

tq! =)

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

Husna Izzati said...

kak saya join =) btw pemenang dipilih berdasarkan top referel ye?

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

jay fair said...

join
http://akubencitouching.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

Fizah said...

urm lbh kurang top referel jgk nama dia =)

Fizah said...

tq join! =)

Fizah said...

tq join! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...