Sunday, June 30, 2013

60 {Sticky Post} Giveaway "Jom Menang Set Bekas Ikea!"


Assalamualaikum wbt...=)

Kali ni saya nak buat satu Giveaway ringkas, sebagai meraikan semangat kawan-kawan kita yang dah mula menampakkan minat yang mendalam dalam menyertai perkongsian tentang susunatur di blog ini.

Saya SANGAT-SANGAT menghargai usaha-usaha anda semua :')

Follower SusunAturSioca Yang Ke-x
Follower SiocaKecil Yang Ke-x
Follower KedaiSioca Yang Ke-x

Syarat penyertaan:
1. Follow blog SusunAturSioca dan SiocaKecil dan KedaiSioca.
2. Entri tajuk suka hati - letak banner kat atas tu sahaja ke dalam entri - nyatakan dalam entri anda follower yang ke berapa bagi ketiga-tiga blog tersebut - gamkan sehingga GA tamat iaitu 30.06.13.
3. Kalau taknak buat entri pun boleh, cuma tepek banner kat sidebar dan komen di ruang komen entri ini anda follower ke berapa untuk ketiga-tiga blog tersebut.
4. Linkkan entri/blog anda tu ke entri ni dengan memasukkan nama dan url ke dalam widget di hujung entri ini.

*UPDATE 04.06.2013*
Untuk follower yang awal-awal, tentu susah nak cari anda follower ke berapa kan? Jadi, untuk memudahkan anda, syarat nyatakan anda follower ke berapa hanya tertakluk kepada follower baru sahaja bagi SusunAturSioca (iaitu 100 ke atas) dan SiocaKecil (iaitu 140 ke atas). Bagi blog KedaiSioca pula masih perlu nyatakan anda follower ke berapa sebab memang masih belum banyak follower di situ... (syarat ni wujud sebab nak pastikan semua betul-betul follow supaya adil kepada para follower yang lain yang susah-susah follow)

Hadiah:
Set container Ikea bertutup hijau.

Tarikh GA:
01.06.2013 - 30.06.2013

Pemenang:
Dipilih berdasarkan pageviews tertinggi.

Tips untuk menang:
Banyakkan backlink ke entri ini atau entri-entri lama Susun Atur Sioca di entri-entri terbaru anda.

Contoh penggunaan hadiah:

PRUTA Food container, set of 17 IKEA Basic set of food containers for everything from ham, cheese etc. to individual portions of food.

Contoh penggunaan hadiah juga boleh tengok di S.I.N.I





Apa lagi?
Jom sertai kami! =)

 photo footer.png

60 comments:

  1. Salam Fizah...

    Saya join lagi..seronok2..buat banyak2 lagi Giveaway yer...

    http://rizqinhazim.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nampak nau sy rajen buat GA yek? baguih2 jom join! =)

      Delete
  2. Nak join gak tapi camne kita nk tau kita ni follower ke berapa sbb memg da follow sume blog tu sebelum ni. Hehe..nampak sgt tak reti berblog, tau buat post je.huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnrnya tujuan utama nk pastikn peserta betul2 follow nadt..tp betul jgk kata nadt tu..klu da follow nk tgk katne kita follower ke brp ek...haha..maafkn diriku..ku tak reti gaks ni..

      takpe takpe, i will find the solution..meanwhile tepek banner je dulu k dear..;)

      Delete
  3. first time join giveaway kat sini..hee..nt nk join lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh kina...itu yg kita mahukan!! =D

      Delete
  4. tak berani nk join sbb kita ni masih 'small potato'....
    btw, juri pilih yg terbaik ya! hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, tepek banner saja dis time - no entry about organizing is needed..smallest potato also can join..hihi..jom kita jom!!

      juri pilih berdasarkn pageviews..no pilih bulu punya! =)

      Delete
  5. join jugak.. sori x sempat nk buat entri semlm.. br jumpa blog tuan tanah sb dok cr blog organizing..hehe... will follow u after this sb mula minat dgn organizing rumah skrg..

    http://jaajahatga.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama idlan, dah terjah blog GA awak, cuma in misterlinky tu supposed put the entri of GA...klu ada masa blh betulkn..kut awak tak perasan salah letak link =)

      btw tq for supporting us!! =)

      Delete
  6. Done..tadak follower ke berapa la eh..

    http://sayepunyebelog.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

    ReplyDelete
  7. Kedai sioca, nadt follower ke 9..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. accepted dear! thanks for keep supporting us here!! =D

      Delete
  8. salam....nampaknye x blh nak joint...sebab baru je ade blog, selama hari ni duk baca and intai2 blog org lain...hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe blh je join..takdak hal baru ke lama...=)

      Delete
  9. Fuhhh..finally...saya joint lagi...hihih
    Walaupun sekarang sedikit sebok.. demi Fizah..saya curik masa untuk joint..

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouchh terharu saya..mekasih dear!!! :')

      Delete
  10. Hai Fizah,

    Sudah join. Dua tiga kali gak fikir nak join giveaway nie. Akhirnya join jugak.

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehe..kok dipikir 2-3 kali..join saja...;D

      Delete
  11. oopss lupa

    my entry...

    http://wararies.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

    ReplyDelete
  12. dah join...aha..senyum la tuh...hehhehe

    http://umminorliza.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html
    http://rumahcomelkami.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

    so, ni kira satu nama la yer...tp ade 2 entry..aci tak?? hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehe haruzlahh senyum smpi tinge...;p

      orite, dua entri laaagii bagus! cerah peluang nk menang..pasai ada dua possibility dpt pageviews tinggi..hoyeahh!! =)

      Delete
    2. kalau join 2 blog, utk cari pemenang, pageview akn dicampur kedua2 blog ke? or akn pilih blog yg salah satu plg tinggi? :)

      Delete
    3. tak dear, utk berlaku adil kita akan kira pageviews satu blog je tp klu join dua blog lg cerah peluang nk menang sebab mungkin salah satu blog tu akan dpt pv yg tinggi..betul tak? got me? ;)

      Delete
    4. dari blog stats..sbb kita tak buh nuffnang widget kat sini...;) klu ada apa2 kekurangan infom sy tau...;)

      Delete
  13. salam,
    kalau dpt lah ni,tidur berbantal pelukkan bekas ikea ni ler....hehehehe

    ReplyDelete
  14. alamak...da termasukkn link kt widget tu..padahal entry tak siap lg. hihihi..nnt entry da up akan di update kt komen ni.

    ReplyDelete
  15. da join and entry da siap.. tp kt master widget tu terletak link blog saje... huhuhu.. excited sgt..sbb update widget tu dulu..baru siapkn entry. hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh dear...bolehhh saja...accepted!! =D

      Delete
  16. As salam...
    Ninie join...

    Follower SusunAturSioca Yang Ke-116
    Follower SiocaKecil Yang Ke-147
    Follower KedaiSioca Yang Ke-16

    darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/giveaway-jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu..tenkiu..for keep running the spirit..hoyeahhh!! =D

      Delete
  17. Saya da Join.

    http://kasehku-hidupku.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

    Dan saya Follower ke 17 Untuk Sioca Kecil Kedai

    ReplyDelete
  18. Ibu Alisha & Aqilah dah join..

    SusunAturSioca : 119
    SiocaKecil : dah lama follow
    kedaisioca : 19

    ni link blog saya.. tak buat entry tp just tempek banner :-)

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/

    btw, dah letak link blog dekat widget atas tu

    TQVM

    ReplyDelete
  19. Kat Sabah xda Ikea. Bekas ni cantik!! & I loikeeee it! Klu ode dr Fizah, ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde plak sy ke ikea for the time being ni ... sori dear =)

      Delete
  20. comelnye bekas tu..:) tingin nak join...tapi masa tak mengizinkn lagi..huhu..thanks visiting my blog yaaa...:)

    ReplyDelete
  21. Sy join k... :)
    http://astoldbynelly.blogspot.com/2013/06/susunatursioca-giveaway-jom-menang-set.html

    ReplyDelete
  22. saya dah join.tq

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
  23. kite tepek banner ajer boleh tak?

    Follower SusunAturSioca Yang Ke-119
    Follower SiocaKecil Yang Ke-136
    Follower KedaiSioca Yang Ke-24

    ReplyDelete
  24. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/giveaway-jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
  25. sis, saya join yer ^^
    http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
  26. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
  27. kak saya join =) btw pemenang dipilih berdasarkan top referel ye?

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. urm lbh kurang top referel jgk nama dia =)

      Delete
  28. join
    http://akubencitouching.blogspot.com/2013/06/jom-menang-set-bekas-ikea.html

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...