Tuesday, July 2, 2013

19 Pemenang Giveaway "Jom Menang Set Bekas Ikea!"

Assalamualaikum wbt kesayangan semua...

Melampau tuan rumah ni kan...sunyi sepi tanpa berita...huk huk...Maap ya!

Giveaway "Jom Menang Set Bekas Ikea" telah pun tamat. Terima kasih buat SEMUA yang menyertai. Saya sangat-sangat menghargainya!

Ni screenshot menunjukkan pemenang yang mendapat PV tertinggi sebagai peserta Giveaway kali ni.


Kalau Aty join, harus dia yang menang ni. Hihi terima kasih pada Aty sebab penyumbang terbesar kepada kunjungan pembaca ke blog ni.

Tahniah kepada pemenang iaitu IntanBerlian dari http://intanberliangacontest.blogspot.com/. Cepat-cepat balas e-mail untuk urusan pos hadiah ok! =)

p/s 

Jangan risau, lepas ni (boleh dikatakan lebih kurang 1-2 minggu) saya akan kembali dengan perkongsian susunatur. Sekarang, betul-betul diri teruji untuk meletakkan keutamaan kepada perkara yang penting. Memilih keutamaan adalah seni kehidupan yang perit pada awalnya, tapi manis kemudiannya...in shaa Allah! 

Blog SusunAturSioca tiap-tiap hari menggoda suruh update, tapi fikiran yang waras suruh hold dulu. Kalau sekadar tepek gambar (wordless entry) memang banyak dah kut entri ahkak tapi sebab seronok membebel dan menceceh kat sini maka hold dululah jawabnya. Nak membebel tu kena peruntukkan masa tau! ;D 

Ok kawan-kawan sekalian, sampai jumpa lagi! Love love love uols!

 photo footer.png

19 comments:

  1. Replies
    1. tq keep supporting dear! cuba lg next time! =)

      Delete
  2. tahniah aty..
    ntah bila la bole dapat masuk GA fizah ni..
    rase cam tak layak je..huuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakz..aty tak join laa dear..klu dia join da mng dah..hehe,,lenkali mamilisa wajibuljoin tau..semua layak di sini..=)

      Delete
  3. wahh..aty mmg penyumbang terbesarrrrrr..hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah..aty pon heran jugak nih..heheh...tp bnyk pembace blog sy yg bkn blogger kate die masuk blog ni dari blog aty..derang suka..aty tumpang gembire....:)

      Delete
  4. Alhamdulillah... saya dah hantar emel :-)

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam..

      kalau awk dh pos, gtau saya yer..

      thanks ;0

      Delete
  5. tahniah kpd pemenang..
    len kali bleh cuba lg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear...cuba dan cuba lagi..jgn pernah berenti...ecehhh ;)

      Delete
  6. Waaaahhh..kalau tak..sah2 saye yg dapat tuh..heheh....

    ReplyDelete
  7. bestnye..tp kita xde brg sgt dlm fridge.. so takde susur atur sgt. ahaks

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...