Tuesday, November 5, 2013

7 Pengumuman Pemenang Cabaran Bulan Oktober :)

Assalamualaikum wbt,

Gaaaaaaaaaa....112 entri penyertaan....!! Berpinau mata acik nak terjah ok. Haha. Tapi takpe, saya suka! Nanti saya buh semua entri penyertaan kat page 'Jom Kongsi!' ok. Nasib baik amek keputusan yang betul untuk guna random.org sebagai pemilihan pemenang, kalau tidakkk...masak nak kira jumlah klik! Ngeee....

TERIMA KASIH dan TAHNIAH kepada semua peserta! Anda semua really made my day! Setiap kali baca perkongsian daripada korang semua, saya terasa dekat sangat dengan korang dan seperti kita semua telah lama kenal. Walaupun ada antara kita sebenarnya belum pernah berjumpa pun...;)

TERIMA KASIH kepada DUA penaja hadiah yang sudi menaja hadiah untuk LIMA peserta terpilih Cabaran Bulan Oktober kita iaitu KedaiKawanKami dan Canvas D 'Arte...terjahlah kedai diorang ni sebab produk jualan diorang ni kena dengan jiwa geng-geng yang suka mendeko dan menyusunatur rumah...:)

Dan akhir sekali, TAHNIAH kepada LIMA peserta terpilih yang bertuah yang akan memenangi hadiah-hadiah yang super gojes!

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Pemenang PERTAMA dimenangi oleh...


v

v

v

v

Pemenang KEDUA dimenangi oleh...


v

v

v

v

Pemenang KETIGA dimenangi oleh...


v

v

v

v

Pemenang KEEMPAT dimenangi oleh...


v

v

v

v

Pemenang KELIMA dimenangi oleh...


TAHNIAH kepada nurin, Kak Aty, Nas, bonda lesungpipit dan uyahnazura...! Korang memang bertuah...! :)))

Pemenang telah dihubungi melalui e-mail.

Kepada yang lain, jangan risau ok...anda tetap PEMENANG...cewah! Banyak sangat entri yang telah memberi idea kepada pembaca dan saya sendiri untuk menambahbaik baitijannati memasing. Love you all to the maxlah...! ;D

Sehingga kita bertemu lagi di cabaran bulan akan datang...baik punya menanti....D.A.P.U.R! 

InsyaaAllah...^___^

 photo footer.png

7 comments:

yuyuy akley said...

Wohooooo x sabar tggu cabaran dapur.. X sabar nk tgk perkongsian masing2 yeahhhhh

Nadt said...

Tahniah semua! (^_^) ♥

Masya said...

Tahniah buay semua

Mummy GreenyHouse said...

Tahniahh.. :)

Lilynn Wifey Sham said...

tahniah semua :)

~emi~ said...

Hai akak, jom ke blog sy. Ada hadiah utk top commentator of the month :)

ch@ said...

Apa mek, cabaran dapur? Hahaaa...
Dapur aku lapang selapangnya...segan aku nak buat entry, tak deco langsung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...