Friday, November 1, 2013

16 {Sticky Post} Ada LAGI Penaja Hadiah Untuk Cabaran Bulan Oktober 2013...!

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, pihak Canvas D' Arte telah berbesar hati menaja hadiah untuk para peserta Cabaran Bulan Oktober...TERIMA KASIH tidak terhingga kepada team Canvas D' Arte...:) :) :)


Maka, TIGA lagi pemenang akan dipilih untuk memenangi TIGA hadiah yang ditaja oleh pihak Canvas D' Arte.

Tapi, seperti biasa...sebelum kita reveal apakah hadiah yang bakal ANDA menangi itu, ada baiknya kita bacakan dulu syarat-syarat untuk memenangi hadiah tersebut okehhh...?

Syaratnya:

1. LIKE page kedai Canvas D' Arte www.facebook.com/canvasdarte
2. FOLLOW blog kedai Canvas D' Arte www.canvasdarte.blogspot.com

Itu sahaja...mudah kan?

Hadiahnya pula adalah TIGA ketul Photo Canvas berukuran 16 x 16 inci bernilai RM80 setiap satu...!!

Photo Canvas yang comel ni bertemakan 'Bilik Anak' sesuai dengan tema cabaran bulanan kita. Jadi, bolehlah bakal pemenang gantungkan di mana-mana sudut pilihan bilik anak masing-masing untuk menaikkan seri ruang berkenaan.

Photo Canvas ni memang tengah 'in' sekarang ni...jadi, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah yang kebabom ini...!!




Jangan lupa...

1. LIKE page kedai Canvas D' Arte www.facebook.com/canvasdarte
2. FOLLOW blog kedai Canvas D' Arte www.canvasdarte.blogspot.com

Maceh semuaaa... ^__^

 photo footer.png

16 comments:

ayahmamilisa said...

Salam fizah..dd dah follow blog canvas d'arte..tapi fb tak dapat like pasal memang takde account fb..takpe kan?pastu ape step lagi yek?

yana Jasni said...

heheh.. kalo saya leh join hope dapat ke tiga jer.. hehhe sebab comel jer binatang tu.. kekke

Fizah said...

salam dd, tu je stepnya..like dan follow..tp kalu takde acc fb takpe je..

p/s jarang betul dgr org takde fb..hehe comey je dd ni :)

Fizah said...

eh sama pulak kita..kita pun suka jugak yg tu tp kita pun takleh join..hee

MamaDaniel said...

done!
suka gambar kereta lori bas motosikal tu.. hihi.. almaklumlah.. semua hero.. :D

Fizah said...

insyaAllah klu ada rezeki tak kemana...hehe gudluck :)

Nadt said...

Wahhh..hadiahnya sgt mabeless! Da join tau.

Lilynn Wifey Sham said...

erm.. cam cedey jer x join.. :(

Fizah said...

hihi noted dear! :)

Fizah said...

takpe, ada rrezeki join next month k :))

Mama Lynd said...

Best2.. Mkacik memeriahkan suasana.

Fizah said...

haruslahh jommm.. :)))

ellysa emran said...

joined oready! :)
makin meriah blog fizah kita nie dgn hadiah...hehehe

Mama Idlan Irsyad said...

menarik.. dh like n folo..

suri solehah said...

salam..mencuba nasib ni hihi..dah like n follow juga

Nik Rozawati Nik Rusli said...

Done

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...