Friday, November 1, 2013

15 {Sticky Post} Ada Penaja Hadiah Untuk Cabaran Bulan Oktober 2013...!

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, murah rezeki korang... :)

Ada lagi yang sudi taja hadiah untuk cabaran bulan Oktober ni. Sesuai pulak tu dengan tema 'Bilik Anak'.

Tapi, sebelum kita tunjukkan hadiah-hadiah yang bakal dimenangi, ada baiknya kita tunjukkan syarat-syarat yang perlu dipenuhi, iya dok?

Eh mudah sangat syaratnya, hanya perlu LIKE facebook penaja di KedaiKawanKami dan terjah Instagram penaja "kedaikawankami" ok...?

Iya, semudah itu... :)

We offers a variety of educational wooden toys play set for your children - FB KedaiKawanKami

COD : Bandar Saujana Putra/ Kelana Jaya
Email : kedaikawankami@yahoo.com

KedaiKawanKami sudi menaja beberapa ketul hadiah...yang COMEL-COMEL sangat dan menjadi minat emak-emak nak beli untuk anak-anak memasing...sekarang memang tengah in permainan macam ni...penganjur pun telan ayaq liuq tengokkk...;p

Apa agaknya hadiah yang bakal ANDA-ANDA-ANDA menangi itu...???

jeng...jeng...jeng...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Hadiah untuk PEMENANG PERTAMA bernilai RM55 yang terdiri daripada:

Tools around the beads
&
Wooden board number


Hadiah untuk PEMENANG KEDUA bernilai RM45 yang terdiri daripada:

Mini beads maze
&
Wooden cars
&
Wood bears with 5 clothes
&
Transportation wooden board


Hanya DUA pemenang bertuah sahaja yang akan dipilih.

Amacam? 

Tergoda nak join? Saya memang dah TERUJA sangat tengok hadiah-hadiah ni...boleh tambah jadi elemen dekorasi atau aktiviti untuk anak-anak...pak-kal tak boleh join.... ;p

Sila sila sila buat entri pasal susunatur atau apa sahaja berkaitan bilik anak anda dan upkan di inlink tools di entri INI dan LIKE FB KedaiKawanKami...tarikh tutup penyertaan 31 Oktober 2013.

Kali ni, saya mungkin akan menggunakan kaedah CABUTAN untuk menentukan pemenang disebabkan masa yang agak banyak perlu digunakan untuk mengira jumlah klik. Ahkak agak kebizian sedikit sebanyak akhir-akhir ini...;p Harap anda berpuas hati dengan kaedah ni ok.

Apa tunggu lagi? 


 photo footer.png

15 comments:

  1. like..like..like... penganjur berhak tentukan camane kaedah nak kira pemenang! ahkak setuju ajer...

    ReplyDelete
  2. toy seciput jer.. coz putera ku suke sumbat semua brg masuk mulut.. x dpt lah join.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dear, apa yg blh je kita kongsi2 :)

      Delete
  3. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi singgah dan follow kita jugak... maceh >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal :) jemput singgah selalu ;))

      Delete
  4. ni yg syok nak join ni.. tp xbuat apa2 lg, sempt ke tak ni..

    ReplyDelete
  5. seronoknyaa kalau dpt join kak.. jijah baru berjinak2 nk susunatur rumah macam akak..
    blog akak sumber inspirasi jijah.. tq kak :)

    ReplyDelete
  6. bestnye tgk hadiah tp xtau nk cite psl ape..idea2..pls coming..hehehehe

    ReplyDelete
  7. sis fiza.. kita tgh organize lg toy anak.. macam lah banyak sgt nak organize.. kikiki

    ReplyDelete
  8. aida minta maaf lagi. x dpt join segmen oktober. bilik anak lintang pukang. dari raya haji hingga bila tak pasti, mak mertua dok umah and dok bilik anak2 dara :-)
    anak2 dara aida kena ber aktiviti dan tidur di luar ha ha ha... nenek diorang tak tahan sejuk. and diorang tak tahan panas :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi no prob..ada rezeki blh join lain kali :))

      Delete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...