Monday, April 1, 2013

4 Giveaway Jam Comel

Assalamualaikum semua...

It's Monday again, alhamdulillah...!!!

Harapnya ada banyak aura dan tenaga positif untuk buat kerja hari ni.

This will be a busy week for me since my adik nak kahwin hujung minggu ni. She's the last one, so weols macam all-out to make the preparation for her.

Meanwhile, saya nak jemput para follower Sioca Kecil untuk menyertai my 2nd Giveaway which will end on 11.04.2013 at 11.59pm

GRAND PRIZE is miniature cute watch....!!!

Giveaway kali ni is like to do a survey on how people see the organizing world in their view. Di Malaysia, tak banyak blog cerita pasal ni...that's why I am doing this to know why. Huhu. Dah kata disorder kan...? ;p

{Kronik betul nampaknya aku ni...}

So, kepada sesapa yang nak join, silalah klik link di bawah gambar ni....


Penyertaan anda ADALAH amat-amat saya hargai!

Thank you SO MUCHHHH....!!!!

p/s Ada cita-cita nak buat Giveaway secara bulanan, nak cuba galakkan para mommies share cara uols kemas and susun rumah {sharing is caring kan}.

Yang tak patut share macam gambar tempat tidur tu, takyahlah...tapi kalau macam dapur tu, teringin nak tahu camne uols kemas dapur and make your dapur functional.

Tak perlulah nak tunggu gambar dah cantik baru share, because there is always A PROCESS you do every day kan? 

Ha, share yang itulah ;)...

So, sesapa yang tak dapat join kali ni, just be my follower so that you won't missed those giveaways...

Follow blog susunatursioca.blogspot.com ok! Blog Sioca Kecil ni jarang buat GA...;)

Love ;*

4 comments:

  1. jam itu sgt kiut. bg kat saya je lah fizah..hik hik

    ReplyDelete
  2. comel kan....comel kan....? ;)

    ReplyDelete
  3. comel sgt..
    tp x de time nak buat post regarding organizing..

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...