Tuesday, March 26, 2013

11 Sapa Nak Organizer Cable Clips?

Salam semua...

Saya dapat tahu ada rupanya benda yang saya cakapkan sebelum ni untuk organize wayar kat rumah kita seperti gambar kat bawah.


Saya memang nak beli tapi harga barang dan postage sama!

Jadi, macam rugi je beli sikit untuk bayar postage banyak tu. Saya nak belikan untuk sesiapa yang berminat.

Kiranya pos ke alamat saya dan saya akan bagi by-hand kepada anda. Ni untuk mereka yang boleh jumpa saya sama ada di Melaka/Bangi/NegeriSembilan.

Pen holder
Use it on your desktop

Benda ni saya beli sebab charger hp kat rumah ni bersepah kat lantai bila tak digunakan. Kalau tiap kali nak pasang memang tak rajin sampailah hubby bising sebab call tak berangkat, asyik takde bateri...huhu

Kalau ada yang berminat sila SMS saya segera {0132068411-Fizah}. 

Saya akan order dalam minggu ni jugak.

Terima kasih! =)

11 comments:

  1. Replies
    1. ahah! terase tua pulak ble org pggl akk..ngeh2 mode tak sedaq diri

      btw, leyya umoq brapa?

      sy org melake sbnrnya =)

      Delete
    2. ekekek...dah makcik dah ko Fizah(mak org).;)

      Delete
    3. haha take..kuajaqqq ;P
      ;P
      ;P

      Delete
  2. Macam best ni, bape hinggit?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. salam, neat..boleh melekat kat meja kayu ke dear..nice sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia macam double tape je..so takde mslh rasanya kat meja kayu..=)

      Delete
  6. Uit syayang.. sms aku problem skit.
    ko pos je la eak. sgala detail aku bgtau nnt sms ak ok. lap u sis.

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...