Wednesday, October 18, 2017

0 Nak Tambah Koleksi Shawl Dan Tudung?

Assalamualaikum wbt,

Wahhh, koleksi kemain. ;p

Semenjak dua menjak ni, teringin pula nak melaram pakai shawl cantik-cantik. Nak beli kat kedai tu boleh je, tapi nak belek lama-lama tu sesuatu yang tak menyempat kadang tu. So, beli online je senang.

Tak cakap tipu ni. Tengok je shawl-shawl kat bawah ni semua terus jatuh hati. ♥♥♥


Tak ke rambang mata dibuatnya tengok shawl-shawl ni semua? 😱 😱 😱

Serius cakap, shawl-shawl ni semua sangat-sangat cantik dan affordableWorth your penny la orang kata.

Pilihan pun banyak dengan harga serendah RM15. Ikutlah nak yang macamana, nak mahal ka murah ka...yang penting macam-macam design ada...berbaloi-baloi!

So, apa lagi? Boleh start shopping shawl dah tu jom! ;D

 photo footer.png

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...