Tuesday, December 9, 2014

6 Calling For IKEA & Corelle Lover {Corelle SOLD}

Assalamualaikum wbt,

Yuhuuu kawan-kawan...pengumuman sikit secara pantasss...

Sesiapa peminat dan pencinta barangan IKEA, boleh mengorder untuk IKEA delivery December batch . Berikan info sebelum 15 Disember ya {iaitu sebelum Isnin depan}. Terma dan syarat sila KLIK SINI.
IKEA delivery Malaysia
Pastu, ada sesiapa tak pencinta Corelle? Saya ada dua set Corelle 16 pcs corak Country Cottage untuk dilet-go.

Satu set ada:

  • 4 pinggan makan
  • 4 pinggan serbaguna
  • 4 mangkuk 500ml 
  • 4 cawan

Kalau beli dua set dah boleh hidang untuk lapan orang makan. Comey sangat dah tu! ;))

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Saya sebenar-benarnya baruuuuu je beli ni... belum pernah guna pun lagi. Tapi, tiba-tiba saya terberkenan yang plain putih la pulakkk. Adeh perangai ni memang kadang-kadang takde ubatnya. Kecuali jual je balik barang ni dan ganti lain. Hehehe.

Saya nak let-go murah-murah je...satu set RM300 sahaja. Tapi kalau amek dua set sekaligus, saya boleh kurangkan lagi. Malah, saya akan hantar terus direct ke rumah anda tanpa caj penghantaran bagi mereka yang sekitar Melaka, Bangi, Seremban, Putrajaya, Cyberjaya atau lain-lain tempat yang berhampiran dengannya.

Kalau berminat sila whatsapp saya segera di 013-2068411. Sebaik-baiknya bagitau dalam minggu ni sebab minggu depan saya boleh deliver dah...

 photo footer.png

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni...

Nafisa81 said...

Jb takde delivery ye...? Aiyarkk..kemfunannn

Fizah said...

corelle ke ikea? moh order ;p

Fizah said...

buat masa ni takde sis...sowii...

nayfatimah rasyid said...

sangat menarik kedua-duanya sekali ;)

Vitamin Chef said...

👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...