Tuesday, December 9, 2014

6 Calling For IKEA & Corelle Lover {Corelle SOLD}

Assalamualaikum wbt,

Yuhuuu kawan-kawan...pengumuman sikit secara pantasss...

Sesiapa peminat dan pencinta barangan IKEA, boleh mengorder untuk IKEA delivery December batch . Berikan info sebelum 15 Disember ya {iaitu sebelum Isnin depan}. Terma dan syarat sila KLIK SINI.
IKEA delivery Malaysia
Pastu, ada sesiapa tak pencinta Corelle? Saya ada dua set Corelle 16 pcs corak Country Cottage untuk dilet-go.

Satu set ada:

  • 4 pinggan makan
  • 4 pinggan serbaguna
  • 4 mangkuk 500ml 
  • 4 cawan

Kalau beli dua set dah boleh hidang untuk lapan orang makan. Comey sangat dah tu! ;))

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Corelle untuk let-go

Saya sebenar-benarnya baruuuuu je beli ni... belum pernah guna pun lagi. Tapi, tiba-tiba saya terberkenan yang plain putih la pulakkk. Adeh perangai ni memang kadang-kadang takde ubatnya. Kecuali jual je balik barang ni dan ganti lain. Hehehe.

Saya nak let-go murah-murah je...satu set RM300 sahaja. Tapi kalau amek dua set sekaligus, saya boleh kurangkan lagi. Malah, saya akan hantar terus direct ke rumah anda tanpa caj penghantaran bagi mereka yang sekitar Melaka, Bangi, Seremban, Putrajaya, Cyberjaya atau lain-lain tempat yang berhampiran dengannya.

Kalau berminat sila whatsapp saya segera di 013-2068411. Sebaik-baiknya bagitau dalam minggu ni sebab minggu depan saya boleh deliver dah...

 photo footer.png

6 comments:

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...