Thursday, October 9, 2014

20 ♥ Ada Komisen Untuk Promoter Home Binder 2015 ♥

Assalamualaikum wbt,

Nak update cepat-cepat hari ni. Minggu kelibut sudah datang. Tiba-tiba rasa cuak yang amat sebab dah masuk sem 6. Agagagaaaa....

Tapi, walau macamanapun blog tetap di hati...

^____^''

Hari ni nak offer kepada kawan-kawan semua. Memandangkan saya sibuklah konon-kononnya sekarang kan.

Kepada sesiapa yang sudi nak jadi promoter untuk Home Binder 2015, korang akan dapat 10% daripada setiap pembelian Home Binder 2015 sama ada pakej 1, 2 ataupun 3.

Maknanya, korang akan dapat komisen untuk setiap pembeli yang membeli Home Binder 2015 melalui korang. Kalau dapat pembeli Pakej 3 korang boleh dapat komisen sehingga RM10 untuk setiap pembelian...!!


Korang boleh promote di mana-mana ruang yang korang selesa. Sama ada blog/facebook/instagram/twitter/whatsapp/telegram/wechat atau apa-apa medium yang korang suka. Ikut kreativiti masing-masing. Tak ada sekatan tentang tu. Non-blogger pun boleh jadi promoter.

Kepada yang berminat, drop your e-mail di ruangan komen untuk prosedur seterusnya. Atau whatsapp saya di 013-2068411. Atau emel yuzai_angah@yahoo.com.

Wahhh gitewww....;D

Sekian dari saya yang buat-buat sibuk! -.-''

p/s Saja bukak offer ni untuk kongsi manfaat bersama pembaca setia blog susunatursioca. InsyaaAllah :))

 photo footer.png

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow :)

lesungpipit said...

lesungpipit@gmail.com

Fizah said...

tq :)

Fizah said...

done emel dear :)

Putri Homestay said...

homestayputri@gmail.com

Fizah said...

done emel dear :)

Ayie Atiqah said...

nuratiqah242@yahoo.com

Anonymous said...

yasminamira@ymail.com

Thanks in advance!

Fizah said...

done emel :)

Fizah said...

done emel :)

kusinero cinta said...

iamqeela95@yahoo.com

Fizah said...

done emel :)

thenunu said...

Salam.emelkan kita ye. nurulizza1710@gmail.com

Fizah said...

done emel :)

nayfatimah rasyid said...

fatimah@tkr.com.my

Fizah said...

done emel :)

Anonymous said...

fatimah_mustaffa@ymail.com

nk jgk...tq :-)

Fizah said...

he he...done emel...:)

PHYLLICIA TAUPIK said...

audrey1606@gmail.com

Fizah said...

done emel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...