Tuesday, September 30, 2014

23 Home Binder 2015 Yang Eksklusif Dan Elegan!

**UPDATE - Sila klik pada gambar untuk paparan lebih besar**

Assalamualaikum wbt,

Amboiii tajuk...;p

Hari ni sebenarnya nak menyatakan penghargaan tak terhingga kepada pemilik-pemilik Home Binder 2015 sama ada yang membeli Pakej 1, 2 ataupun 3...

Korang semua COMELSSS...!!!

Bila dah siapkan Home Binder Pakej 3 rasa macam seronok sangat...tah kenapa suka pulak tengok bila dah siap binding tu...sesuatu sangat perasaan dia...terus capture gambar :')

Pembeli pertama, memilih corak bermotifkan butterflies and loves...

Tuan kedai binding puji cover ni, sangat cantik katanya...

Terima kasih sis HA.

Pembeli kedua, memilih corak bermotifkan bunga-bunga turqoise dengan background warna tanah.

Terima kasih sis RM. Eheh, singkatan nama RM tu macam magnet duit la...;p

Pembeli ketiga lebih selesa dengan cover dengan bentuk-bentuk cinta...

Terima kasih sis SMY.




Pembeli keempat ialah kembar saya...berjaya kecek sampai saya terjah kedai semula untuk cari wrapping paper yang sama. ;)

Jauh pemiliknya...Sabah mari...

Terima kasih sis EH...:)


Pemilik kelima berminat dengan corak bunga-bunga cinta berwarna biru...

Terima kasih sis NI...:)


Pemilik keenam bersetuju dengan corak yang dicadangkan. Kalau saya boleh ada dua Home Binder dalam satu tahun, inilah corak yang saya akan pilih untuk Home Binder kedua...! 

I simply love it!

Terima kasih sis N.





Jatuh cinta dengan divider/tab ni...! 

Saya menggunakan khidmat Pos Express untuk menghantar Home Binder ni. Kotaknya sangat sesuai untuk menjaga kualiti Home Binder agar tak kemek/rosak.

Siap sedia untuk dipos, batch yang ketiga.

Latest customer teruja dengan corak cupcakes blue-pink yang dicadangkan tapi kedai binding tutup. Rabu esok baru boleh pos. Nasib baik HD sudi tunggu...


**UPDATE**













**UPDATE**







**UPDATE**










**UPDATE**










**UPDATE**

Contoh Home Binder 2015 yang seterusnya akan diletakkan di dalam FB Page.

Terima kasih SANGAT-SANGAT kepada semua kawan-kawan yang sudi beli Home Binder 2015 {softcopy & hardcopy}. Semoga ada manfaat daripadanya. :')

Saya sengaja namakan 'Home Binder' sebab tema blog ni kebanyakannya berkaitan susunatur rumah {home}. Jadi, planner yang ada ni diharapkan dapat membantu urusan seharian yang tak berhabisan tu agar menjadi lebih lebih tersusun dan efektif. InsyaaAllah.

Uniknya Home Binder kali ni:

 Korang boleh pilih cover sendiri. Pilih je corak mana yang berkenan. :)

 Lebih ceria - sesuai untuk mereka yang nak ubah selera dari planner biasa yang kebanyakannya diisi dengan warna-warna mendatar.

 Practical design - hanya planner yang betul-betul digunakan sahaja kita letakkan dalam Home Binder ni seperti monthly planner & daily planner.

Harap korang suka...:)

p/s
Nak beli boleh gi SINI.
Nak jadi promoter boleh gi SINI.

 photo footer.png

23 comments:

  1. Tqvm sis :-)
    ..EH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...alhamdulillah tq...sy jual :)

      Delete
  2. suka dengan semua corak home binder fiza ni..sgt teruja sebenarnya...tapi untuk bermula dan baru diperingkat awal sy buat seperti yg fizah suggestkan..cari di google untuk to do list...
    klu berjaya apa yg sy lakukan ni untuk thn yg masih berbaki ni ..nnti leh la beli ngan fiza plak...aminnnn...
    blog fiza sgt memberi motivasi buat saya..tq sangat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah tq hartini..gud luck ok :)

      Delete
  3. owh.. jual ker... bab planner ni malas sikit. tp benda tu serius cantik... uhuhuh

    entry terkini...Kenapa Homeopathy yang menjadi pilihan???

    ReplyDelete
  4. keep it up. aku adjustable home binder mu tahunlepas je la. since da ada printer ni aku nak buat cun2. leh mek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilahhh...bolehhh...hehe...da siap sharing ok :)

      Delete
  5. ini memang sangat terbaik sis!!
    cantik dan sangat kemas

    nanti ada masa su promote kat blog sue

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah tq sue dearie...susah2 awak je..:))

      Delete
  6. Saya dah beli dari Jen sblm ni. Tapi blm print. Harapnya hasil secomel awak punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaaAllah pasti comel...jen punya mahal sket la iya dok..hampir rm60 softcopy..tp takpe dia dah pro :)

      and beza sket jen dgn saya sbb kat monthly planner sy ada letak tarikh hijri..tak kisah mana2pun janji kita guna sehabis baik, insyaaAllah tak rugi :)

      Delete
  7. Hello sis...actually nak tanya, Home Binder ni untuk apa ? sorry...first time nampak benda ni, tp mcm best pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seperti planner aja..cuma ini homemade with love version :)

      Delete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...