Sunday, March 2, 2014

14 Pengumuman Pemenang Cabaran Study Room =)

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, selesai cabaran Study Room kita.

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi join. Makin hari makin ramai yang menceburkan diri ke dalam bidang susunatur ni. Ok, rasanya ni memang minat dan fitrah semua orang cuma kita jarang cerita kat blog, iya dok?

Kesudian lebih ramai blogger berkongsi sistem susunatur rumah masing-masing adalah satu kepuasan buat saya! Dulu kena cari blog omputehs kalau nak cari ilham, sekarang tak payah merantau jauh, yang dekat-dekat pun dah banyak...;)

InsyaaAllah kita akan cuba teruskan perkongsian begini ok.

Dengan niat nak bantu sesama kita dalam menaikkan motivasi mengemas rumah dan menselesakan penduduk di dalamnya ;p

Pemenang untuk cabaran Study Room telah dipilih secara rawak dan mereka yang bertuah itu terdiri daripada:


Pemenang seperti biasa telah dihubungi melalui e-mail. Tinggal nak reply maklumat untuk urusan pos hadiah je...:)

TAHNIAH kepada semua pemenang!!

Dan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua peserta dan penaja {Nurul dan Yana} yang telah memeriahkan cabaran kali ini. Anda semua comelsss =p

p/s Ada hadiah yang menarik untuk cabaran berikutnya...STAY TUNED...=)

 photo footer.png

14 comments:

TeacherAzimah said...

Tahniah kpd semua pemenang! Bg sy yg penting senarai link utk plbgi idea tu. Klu menang itu bonus! Hehehe...btw tq so much atas usaha fizah ni. Mac-april pertndgn apa plak?

Fizah said...

InsyaaAllah mac-apr cerita ttg family area...siapsedia entri tauu ;)

MamaDaniel said...

Hehehe...penyertaan last minute dapat ke... btol ke ni... hihihi... rezeki..rezeki.. alhamdulillah..

mamaairis said...

yeay...Alhamdulillah rezeki kita plak kali nih...tema kasih fizah dan http://susunatursioca.blogspot.com/ syok tak kira nih...hihihihihih

Ayu Rashid said...

Tgh tgu email ni... fuhhh fuhhhh fuhhhhh. Hahahaha

Fizah said...

Tahniah! sambil kongsi sambil menang best kan..ehee..=)

Fizah said...

haah betul...mmg terkejut..lepas klik generate tu mmg terus kluaq no bertuah mamadaniel...tahniah tahniah =)

Fizah said...

haha...da reply kak...insyaaAllah this week ok. =)

suri said...

Tahniah kepada semua pemenang... memang bertuah... pertandingan mac april nak masuk jugakkkk... tapi sangat banyak benda nak kena buat... sebab family area saya sangat2 simple....

Fizah said...

ehhh takpeeee yg simple tu yg kita mahukan....hehe...jom-jom =)

fazianbatrisyia said...

tahniah pemenang & yg join. sy tak sempat nak join, tp suka tompang tgk hasil kerja org.

Fizah said...

boleh juga...later-later joing pun okeyyy =))

Ayu Rashid said...

fizah: tunggu email menang peraduan... hahahahaa

Fizah said...

haha...igt emel apa td...insyaaAllah ada rezeki next2 cabaran ek kak...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...