Saturday, March 1, 2014

21 {Sticky Post} Ada Penaja Hadiah Untuk Cabaran Bulan Jan & Feb '14

Assalamualaikum wbt...

Sekali lagi, Alhamdulillah...rasa syukur tidak terhingga kerana ada pihak yang sudi tampil menaja hadiah cabaran bulan Jan dan Feb yang kita anjurkan sekarang ini.

Topik perbincangan kita kali ni berkisar tentang study/work area baiti jannati masing-masing. 

Syarat {seperti biasa} untuk melayakkan anda memenangi hadiah kali ini ialah:


...itu sahaja!

Dan hadiah yang sangat best itu terdiri daripada:

Framed Art Print 
Yang bakal dimenangi oleh pemenang tempat PERTAMA

Exclusive Engraved River Stones
Yang bakal dimenangi oleh pemenang tempat KEDUA

Jom menangi hadiah-hadiah yang menarik ini dengan mengupload cerita study/work area anda di SINI.

P/s Sekiranya ada pemenang-pemenang cabaran lalu yang masih belum menerima hadiah mereka, sila maklumkan kepada saya ya. Selalunya selepas saya e-mail info pemenang, pihak penaja yang akan menguruskan urusan pengeposan hadiah. Jadi, takut juga sekiranya kami terlepas pandang dan pemenang pula malu nak bagitau hadiah belum dapat. Hehe. Pernah terjadi pada saya, walaupun menang, segan nak bagitau hadiah tak sampai-sampai lagi...;p So, jangan malu dan just inform me ok! :))

Love,
Fizah.

v


v


v


v


Update 28.01.2014

Alhamdulillah, sis Yana sudi menaja hadiah yang membawa erti akan ada lebih pemenang yang akan terpilih. Weehoooo =)

Syarat yang mudah seperti biasa:

dan letakkan blog Yana di sidebar anda.

Hadiah yang ditaja terdiri daripada:

HP Photo Album
HP Egg Letter Opener
Stick Note
HP Mini USB Desk adjustable fold away USB Fan
Yang bakal dimenangi oleh pemenang tempat KETIGA

HP Photo album
HP Egg Letter Opener
USB 4 Port Hub
Yang bakal dimenangi oleh pemenang tempat KEEMPAT

Sekian, GOOD LUCK semua! =))

 photo footer.png

21 comments:

  1. Alahaii bestnyaa hadiah...entah bila nak dpt join cabaran2 canggih di blog Fizah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho idok canggih mana dear...kongsi2 cerita je...jom kita! :)

      Delete
  2. kak..fizah su masih tak dapat hadiah tmpt kedua cabaran dapur tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue dearie, akk rasa byk sue terlepas emel penting ni :) hari tu, penaja dah ready nak pos hadiah, info yana da dpt, tp yg sue punya belum dpt..rasanya penaja ada bagi tarikh utk pos tu, tp lambat dpt feedback from sue, tu yg jadi tangguh semua..yana punya pun hold dulu sbb penaja nak pos sekali...huhu...kesian korang. tp takpe akk dah folo-up dgn penaja, masih tunggu reply dan akk pun ada emel sue rabu lepas, tny da dpt adiah ke belum, nanti sue cek emel ok. meanwhile, akk akan terus folo-up penaja...dont worry ok dear :))

      Delete
  3. salam..memang nak joint ni..In Sya allah..hadiah pun menarik tertarik deboom...
    salam perkenalan dari akak..minat dan teruja tengok blog ni yg penuh inspirasi pada akak..akak pun dah buat susunatur aturni..akak dah masukkan blog ni dlm bloglist akak yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal kak..jom sesama meriahkan dunia susunatur!! :))

      Delete
  4. Hadiah best! tapi sebenarnya cabaran ni yg sgt best sbb buat kita rajin nak susun atur bilik study tu. Tapi xberkesempatan lagi nak join.

    ReplyDelete
  5. ala....tak de study area kat rumah

    ReplyDelete
  6. nak joint .. tp tak buat lagi tempat study ... ;(

    ReplyDelete
  7. Tingin nak join gak....tp projek susunatur bru je nk start....hehe
    In shaa Allah 1 hri nti akan tiba....ngeeee

    ReplyDelete
  8. fizah, tak de tpt follow pun blog tu huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah itulah, tgh folo up dgn penaja...jap ye :))

      Delete
    2. OK, DONE!
      Sorrylah. Penaja mengembara ke Sabah & Sarawak dari minggu lalu.
      Baru sempat masukkan widget tu. Happy organising, ladies!

      Delete
  9. Masih mencarik follow pny widget.. klo follow guna google+ blh ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks..sy pun...nti sy tny penaja ok! :)

      Delete
  10. Assalamualaikum,
    Dah lama jugak saya baca blog ni...tapi saya bukanlah kreatif bab2 menghias ni. Anyway, kalau ada contest lagi, informlah saya. Boleh saya sponsor hadiah buku sebuah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam wbt..terima kasih nazqim bookstore =) insyaaAllah ada rezeki sy inform next cabaran bulanan :))

      Delete
  11. harap2 sempat siapkan sewing workstation sblm akir bulan ni sbb nak join! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...sempat-sempatkn nana,,,jom-jom! =))

      Delete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...