Monday, December 23, 2013

11 Mudah dan Cepat Dengan PopChef...!!! :)

Assalamualaikum wbt,

Hai semua...bertenaga nampaknya semua orang di pagi-pagi Isnin ni...yaaa itu yang kita mahukan!!! ;)

Apa cerita korang minggu lepas? 

Kitorang spend our precious time kat tepi laut...biasalah kan, encik suami, tiba-tiba 'jom pantai!'.

Terkejut mak enche'...hihi

Dok terpikir, nak bawak apa ni buat bekal alas perut...terus teringat aaa ada PopChef laa...! Boleh menggunakan khidmat PopChef untuk jimatkan masa ni!

Terus ke dapur, siapkan bahan-bahan yang serba ringkas untuk alas perut gi berkelah.

Bahan-bahan utama. 
Paling kanan dari bawah tu lah PopChef yang SANGAT-SANGAT membantu proses penyediaan sarapan ala-ala terkejut ni...

Sangat best, ada 6 bentuk boleh diterap...boleh terap pada buah tapi saya dengan kreatif la sangatnya menerapkan pada roti...;p

Bahan-bahan sapuan pada roti...

Proses penerapan berlangsung dengan jayanya...ni bentuk kasih sayang...<3

Sangat suka dengan hasilnya...

Dan bila dah tekan tu, cuma perlu push kepala PopChef ni untuk keluarkan hasil terapan...mudah sangat!

Roti yang lebih tu jangan buang ya, makanlah cecah ngan air kopi...pun sodap...yang comey hasil terapan tu hok anak-anak nak makan punya...

Kakak Adni Zahirah bangun pagi terus ke dapur nak join ibu...muka pun sembab lagi...

Boleh jadi satu aktiviti pulak dengan kiddos :)

Hasil yang sangat A.W.E.S.O.M.E!

Dah siap, masukkan ke dalam bakul yang super best ni!

Dan PopChef tadi, basuh dan simpan dalam bekas, masukkan dalam kabinet.

Mudah untuk diguna, mudah untuk disimpan.

Meanwhile, bolehlah masukkan semua barang berkelah dalam bonet kereta...

Sangat suka dengan appearance bakul ni, nampak elegan dan moden!

Gaya, mutu, keunggulan gituuu....

And, while girls having fun main pasir dan berendam, my little boy ni syok melayan finger food yang mama dia dah siapkan ni...{mama sangattt ;p}

Beliau sangat...

...S.U.K.A!

Yeahhh, what a great weekend we had! Alhamdulillah...:)

Thanks to PopChef sebab get involved to ease my ad-hoc food preparation process.

Gituuu....;))

Kepada sesiapa yang berminat nak memiliki PopChef dan bakul merah yang super best ni, bolehlah menghubungi Kak Aty. Ala-ala must have item in the house ni... :)

FACEBOOK :: PINK Garage
EMAIL :: pinkgarage.shop@gmail.com

 photo footer.png

11 comments:

  1. macam best pulak tgok bakul tuuuu..mau mauuu

    ReplyDelete
  2. budak2 suke kan bentuk mcm2.. rajin2 leh la wat bento..hehhee

    ReplyDelete
  3. budak-budak memang suka la nak makan kalau bentuk roti comel-comel macam tu

    ReplyDelete
  4. comel. kita ada satu hadiah kawen haritu. salam perkenalan deco2 !

    ReplyDelete
  5. aloh-aloh comeynya roti tew..yg tepi2 maknya ngap ke? nyehnyehnyeh..bukan anak2 yg tertarik, kita2 yg dah besau @ tuer ni pun tertarik..bakul merah tu pun cantik..kalaulah dapat hadiah kejutan...bahagia kehidupan dik........ ")

    ReplyDelete
  6. Mmg comel & menarik hasilnya. Kalau ada anak mau saya beli nih.

    ReplyDelete
  7. Waa..mmg menarik! Kalau ada anak mau saya beli ni..bkn anak yg nak, tapi maknya.. :D

    ReplyDelete
  8. saya pakai terap biskut je...tu pun beli kat daiso...mana nak cari bakul camtu eh...comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. facebook pink garage ada jual dear =)

      Delete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...