Wednesday, December 6, 2017

1 Lagi Blog Susun Atur Dengan Giveaway Yang Best!!

Assalamualaikum wbt,

Masih sempat! Masih sempat!

Sempat apa tu...??

Sempat join Giveaway by nurinkhairi...!!

Haha ya ampunnn...sikit lagi nak tamat tau GA ni.

Apa yang best sangat sampai kena join tu?

TENTULAH SEBAB:

1. Hadiah dia BEST!! Iaitu rak besi yang sinonim sangat dengan susun atur. ❤

2. Blog nurinkhairi menyediakan cerita-cerita berkisar susun atur. Tak ke happy hati iols ni membacanya? ;D Susah nak cerita tau dia punya happy. So please uols kongsilah cerita susun atur juga di blog korang ok...pehleaseeeee 👉👈



Cukup menarik kebabo kan rak besi ni? Elegan, lasak dan mudah dipasang. Dan bukan itu sahaja, ada hadiah bekas storan juga untuk dimenangi! Eh best sangat ni!! 👍👍👍

So apa lagi? Sila terjah blog nurin ok!!

http://nurinkhairi.blogspot.my/

Nak join GA? KLIK SINI

Tarikh tutup 10 Dis 2017 tau. Jangan terlepas!


Ps - Selain raga putih yang cantik-menawan-kebabo-ala-ala-Jen-punya-tu, yang menarik hati ni ialah LABEL tu!! Cantiknya tulisan pada label tu dan sangat kemas!! Macam bukan handwriting kan? Nanti iols risik tuan punya dia pakai apa. Hehe mode menyibuk on!! ;D

 photo footer.png

1 comment:

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...