Tuesday, July 1, 2014

13 Pengumuman Pemenang Cabaran Ruang Istimewa :)

Assalamualaikum wbt,

Salam Ramadan semua...:)

Sebelum saya masuk ke topik utama, ada beberapa perkara yang saya nak umumkan dahulu memandangkan kesuntukan masa untuk up entri berasingan...;)

1. PROMOSI Pulpa Durian Belanda.

Saya nak umumkan dahulu promosi sempena Ramadan untuk Pulpa Durian Belanda. Baru lepas whatsapp dengan supplier, katanya untuk Ramadan ni ada promosi DUA pek besar dengan PERCUMA satu pek kecil pada harga RM 95 sahaja! Harga asal RM 115!! Jadi, rebutlah peluang ni cepat-cepat sementara stok masih ada!!

Sesiapa berminat macam biasa whatsapp je saya ok. =)


2. Perubahan susunatur banner di sidebar.

Alhamdulillah, ada dua pengiklan telah berbesar hati dan memberi kepercayaan kepada blog ini untuk meletakkan iklan mereka di sidebar blog iaitu Sarah Homemade Chocolate dan Miles2UrDoor. Di atas rasa tanggungjawab, saya akan mendelete semua banner giveaway dan cabaran bulanan yang pernah diadakan di blog ini dan akan meninggalkan yang current/on-going cabaran sahaja, dalam bentuk link. Giveaway dan cabaran yang lama sentiasa boleh dirujuk di SINI. Jadi, bolehlah pembaca jeling-jeling dengan tenang banner di sidebar, insyaaAllah. :)

   

3. Pengumuman pemenang cabaran sudut istimewa rumah.

Dan hari ni dah tiba masanya untuk saya mengumumkan pemenang Cabaran Bulanan Mei & Jun :: Sudut Istimewa Rumah. Banyak betul cabaran nak link-up entry kali ni...mula-mula guna inlink tool pastu linky tools...last sekali mister linky...^____^"

Walau bagaimanapun, terlalu banyak inspirasi yang saya dapat daripada perkongsian ruang istimewa setiap peserta. Banyak yang boleh dibuat rujukan untuk memperbaiki sistem di rumah sendiri.

Saya mengucapkan JUTAAN terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan cabaran kali ni {wahhh ayat! ;p}...semua sekali termasuk para peserta yang sekepala dengan saya yang sukakan susunatur dan sudi berkongsi idea di sini...penaja baik hati yang sudi tampil menawarkan hadiah untuk pemenang terpilih...dan SEMUA pembaca dan pemberi komen serta penterjah-penterjah ke blog peserta...anda semua HEBAT dan comel-comel belaka...!! =))

Dari itu, pemenang bertuah di bulan Ramadan ini jatuh kepada......dum...dum...dum...


TAHNIAH kepada sis Julie Mangsor dari http://julieluvneezam.blogspot.com yang terpilih memenangi Pop-Up Spice Rack. Entri penyertaan beliau nombor 11 yang sungguh bertuah itu bertepatan pulak dengan tema hadiah. Ruang istimewa sis Julie berkaitan her pantry room. WAJIB terjah! =)

Next cabaran insyaaAllah akan menyusul...=)

Meanwhile, Happy Ramadan to all of Y.O.U...!!

 photo footer.png

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Farah Waheda Wahid said...

wah bila ni, terlepas pulak, tahniah diucapkan kepada para pemenang...

O'gosh Iskandar said...

tahniah Julie...rumah dia memang cun....

Julie Mangsor said...

Alhamdulillah... Terima kasih Fizah dan penaja hadiah! Seronoknya... hadiah harijadi ni nampaknya... hehehehe... *happy*

Julie Mangsor said...

Alhamdulillah... Terima kasih Fizah dan penaja hadiah! Seronoknya... hadiah harijadi ni nampaknya... hehehehe... *happy*

Julie Mangsor said...

Alhamdulillah... Terima kasih Fizah dan penaja hadiah! Seronoknya... hadiah harijadi ni nampaknya... hehehehe... *happy*

Julie Mangsor said...

Alhamdulillah... Terima kasih Fizah dan penaja hadiah! Seronoknya... hadiah harijadi ni nampaknya... hehehehe... *happy*

Fizah said...

nampak happy sungguh tu...berulang2 komen...hehehehe...nti email info tau..and happy birthday too!! =)

Julie Mangsor said...

hahhaha... tekan-tekan button publish macam tak der responds... rupanya banyak plak.. ;p

SUHAILAH RAMLI said...

ape2 pun tahniah kepada pemenang...memang x boleh nak lawan pantry room dia tu...kikiki

Fizah said...

hehe...btw, jgn lupa emel tau...:)

vera rahman~ said...

Congrats pada pemenang :)
Haa cpt2 email details ye..

suri said...

wahhhh tahniah2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...