Friday, May 23, 2014

18 Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual {SOLD}

Assalamualaikum wbt,

Lai...lai...lai...sapa mau beli breastpump preloved item punya? Condition masih sangat baik.

Antara proses yang penting dalam susunatur adalah me'let-go'kan barang yang sudah tidak digunakan sama ada nak diderma, dijual atau dibuang. Nama 5s dia adalah S.I.S.I.H...;) 

Selalu menjadi satu proses yang susah terutamanya bagi insan yang suka menyimpan 'kenangan'. :)

Saya memang rasa sayang sebenarnya nak let-go Spectra 3 ni. Tapi, letak kat rumah pun tak digunakan. Zuhair direct feeding je. Jadi, ada baiknya saya jual kepada yang mahu dan memerlukan.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Cooler Bag 1.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Keadaan dalam Cooler Bag 1 - zip depan.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Keadaan dalam Cooler Bag 1 - zip belakang.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Cooler Bag 2. Ini kasi PERCUMA tau! ;)

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Keadaan dalam Cooler Bag 2.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Hanya terdapat sedikit koyak di Cooler Bag 2. Masih boleh digunakan dengan elok.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Stylo Mama Backpack yang memuatkan Spectra 3 Breastpump...

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Dan ruang yang cukup lega di atasnya untuk diletakkan sama ada Cooler Bag 1...

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
...atau Cooler Bag 2.

Spectra 3 Breastpump Untuk Dijual
Siap, dah boleh bawak pergi ofis dan sebagainya. Memang Stylo! =)

HARGA:

1. Spectra 3 Breastpump : RM200
2. Extra Shield for Double Pumping : RM35
3. Stylo Mama Backpack : RM35
4. Cooler Bag 1 : RM30
5. Cooler Bag 2 : FREE
6. Autumz Icepack x 3pcs : FREE
7. Coleman Icepack x 1pcs : FREE

TOTAL :: RM300

CONDITION :: 8/10 {Tak pernah rosak, jarang digunakan sebab baby direct feeding je dan keadaan masih sangat elok.}

COD :: Melaka, Bangi, Putrajaya.

SMS/Whatsapp :: 013-2068411 {Fizah}

p/s Kalau ada rezeki, saya nak buat Segmen GARAGE SALE setiap hari Jumaat. Berlambak barang yang kategori masih elok tapi tak digunakan kat rumah ni. Jadi, dalam segmen ni bolehlah kawan-kawan yang nak membeli preloved item terjah. :)

 photo footer.png

18 comments:

  1. berbaloi tu sape yg tgh mencari pump...harga asal pon dah berapa kan fizah...sy pon gua pump ni...best tak buat masalah pon dgn sy

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun suka sgt dgn pam ni..harga dia sgt berpatutan...dpt double pumping lg =)

      Delete
  2. waaa... bagus ada garage sale. saya pun byk brg nak di sisihkan. semua masih elok, baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula pasal, byk kat rumah ni brg masih elok...garage sale sng sket nk clearkan semua itu....;p

      Delete
  3. wah. kalau cik azue masih BF dan belum jadi WAHM.. mahu juga ini barang.. akan ku tunggu lelongan itu ..

    ReplyDelete
  4. wahh sangat berbaloi pada sesapa yg tgh survey BP tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org ketiga komen mula dgn waah...;p

      btw mmg tawaran berbaloi-baloi ni dear...:))

      Delete
  5. berbaloi harga tu..sy pun pakai spectra. smpai skrg :)

    ReplyDelete
  6. bestnyer garage sale... kalaulah malaysia ni jenis mcm negara mat saleh tu... buat garage sale depan umah... pastu garage sale mcm pasar lambak tu.... fuuhhhh mmg saya joinlah...

    ReplyDelete
  7. oih, bestnya tapiii aku xde baby lagi ni. baby lambat lg nak proses. hehehe.
    cermatnya ko jaga brg mek, aku suka beli barang dan terus jadi hak milik kekal, aku syg hendak jadikan preloved, sebab kebiasaannya aku beli mmg aku guna sampai K. O. hehehe.

    ReplyDelete
  8. Slm.still avail ke b/ pump ni? If nk bli pump shj bole ke

    ReplyDelete
  9. SY NAK STYLO MAMA BCKPACK TU..MASIH ADA?

    ReplyDelete
  10. Sy ada nk jual breast pump spectra 3...blh call/whatsapp sy : 0193576308

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...