Tuesday, April 1, 2014

0 Tempahan Dibuka Untuk Hardcopy Home Binder 2014 By SusunAturSioca

Assalamualaikum wbt,

Walaupun dah masuk April untuk tahun 2014, tapi masih belum terlambat untuk anda memiliki Home Binder 2014 by SusunAturSioca. Dan yang menariknya kali ni, anda boleh mendapatkannya dalam bentuk hardcopy khusus untuk mereka yang belum ada printer.

Sebenarnya kalau nak buat sendiri Home Binder ni boleh juga tapi untuk mereka yang sibuk dan tak sempat nak ngadap benda-benda ni...beli lebih memudahkan. Sekarang semuanya di hujung jari kan? Shopping barang dapur pun dah ada online...phewww...;)

Kalau nak buat sendiri, kena ambil masa sikit, tambah pulak kalau yang ada mild OCD macam saya...nak warna seragam segini, garis center segini, kotak lurus segini etc etc ;p tu yang jadi renyah.

Free printables ada juga kat internet, kebanyakannya datang dari blog omputehs...ikutlah keselesaan dan citarasa masing-masing. Kalau nak design ala-ala tempatan, lebih dekat di hati, lebih ceria dan lebih comel bolehlah beli yang saya punya. AH-HA-HA! Kepoyoan di situ ;D

Ingat tak saya cakap dulu, printer saya rosak...sekarang dah beli baru dan dah siap print muka depan Home Binder yang ceria ni ^___^




Senarai pembeli setakat ni:

  1. PnSupik - PAID
  2. Aida
  3. Ros - PAID
  4. IbuAisyahHumaira
  5. Dina4042 - PAID
  6. NuhaStory - PAID
  7. Noorhafizah - PAID
  8. Zura - FOC
  9. Mawar - PAID
10. Raja Azlina Raja Ahmad
11. Sahabatgua2001 Noorul 'Ashikin
12. Sara Asrul - PAID
13. Aimi Ghazali- PAID
14. Cha - FOC
15. Mamarocky - PAID
16. Ayraidan - PAID
17. Ayu Rashid - PAID
18. Meera - PAID
19. Cikgu ct - PAID
20. Kak Aty - FOC
21. Anon
22. Syida - PAID
23. Safaridah - PAID
24. Mamilisa - GA
25. Me.ronazil.ab - GA
26. TautanHatiNabilaHasyim - GA
27. Siti Norsarah - GA
28. Rehana - GA
29. Izmin - GA
30. K jaja - PAID
31. Norhawati - PAID
32. Anon - FOC
33. Anon - PAID

TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua pembeli yang comel-comel belaka. Sokongan anda SANGAT-SANGAT saya hargai. =) 

Saya harap Home Binder tersebut dapat membantu hari-hari yang anda lalui sepanjang 2014 yang penuh harapan ini dengan penuh sabar dan syukur! InsyaaAllah...=)

Buat mereka yang berminat untuk memiliki Home Binder 2014 ini sama ada yang softcopy atau hardcopy, bolehlah hubungi saya.

Print-out 18 mukasurat berwarna-warni...hanya RM15 sahaja termasuk pos!
Softcopy RM10.
Nak dua-dua RM20 sahaja!

E-mail : yuzai_angah@yahoo.com 
WhatsApp : 013-2068411

 photo footer.png

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...