Tuesday, December 31, 2013

8 {Sticky Post} Cabaran Bulan Disember :: Dapur Part 2

Assalamualaikum wbt,

Hehe...terus saja ok...^___^


Seperti yang diketahui semua, saya akan lanjutkan cabaran dapur ke bulan Disember. Jadi, kepada yang ingin menyertai cabaran kali ni, jangan malu jangan segan...kita kongsi idea, kongsi cerita, berbagi motivasi...:)

Kalau ada peserta baru, cuma ikut langkah di bawah untuk menyertai ok, simple sangat...:)

1. Buat satu entri berkaitan susunatur dapur anda.
2. Masukkan entri tersebut ke entri ini dengan menekan butang 'Add Your Link' pada inlink tools di hujung entri ni.
3. Masukkan maklumat name, url dan e-mail TETAPI di bahagian name letakkan tajuk entri ya, bukan nama anda. Dan di bahagian url letakkan url entri anda bukan url blog atau url label.
4. Tekan 'skip this step'.
5. Pilih gambar thumbnail yang ingin dipaparkan di sini.
6. Done!

Jika ada penaja hadiah, akan ada syarat tambahan untuk follow blog atau like link facebook, para peserta perlu alert ok...:}

Sekian entri express dari tuan tanah yang 'digigit-gigit' kesibukan. Lepas ni nak siapkan 'homework' organizing dapur untuk perkongsian dengan para pembaca yang disayangi sekalian. Mohon maaf atas kekurangan...

Salam kerinduan :')

Senarai peserta Cabaran Bulan Disember :: KLIK SINI

Perkongsian tuan rumah:

  1. Susunatur ruang pantry/consumable items {Bhgn 3}
  2. Susunatur peralatan memasak
  3. Susunatur koleksi plastik
  4. Tempat gantung kain lap
  5. Susunatur bawah sinki

 photo footer.png

8 comments:

Azziah Nawawi said...

saya suka saya suka.. muehehe

lesungpipit said...

lajunye sape yg join tu...
saya tabik spring utk puan...

yuyuy akley said...

Ala xdpt nk join.. Nlk kampung smpai hujung bulan.. Amik gambo dapo umah mertua je la gini hhhahha

Fizah said...

Blh jgk tu yuyuy...hehe ;)

All About AnaYna said...

Sambung smp ble tu fizah??teringin nak join gak nie..heheh

Fizah said...

Smp 31dis...moh kite...hehe :)

zarith said...

tak sempat-sempat nak tulis entry. Padahal banyak benda nak share pasal dapur ni. Hopefully boleh up satu entry malam ni..

Fizah said...

takpe zarith..slow2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...