Tuesday, October 1, 2013

27 {Sticky Post} Ada Penaja Hadiah Untuk Cabaran Bulan September 2013 ;}

Assalamualaikum wbt,

Minat kumpul minyak wangi? Fridge magnet? Keychain? Koleksi vintage? Organizing stuffs?

Alhamdulillah...dalam pada kata kemelesetan ekonomi dan doplohsen punya hal, ada jugak yang sudi menaja hadiah untuk 'Cabaran Bulanan' kita.

Hoyeah...! ;D

Syarat untuk memenangi hadiah yang ditaja mudah sahaja.

1. Up cerita susunatur berkaitan bilik utama anda di SINI {tarikh tutup 30 September 2013)
2. Follow BLOG PENAJA kita iaitu miles2urdoor dan familyini
3. Jawab survey produk miles2urdoor yang paling anda minati di sidebar blog saya ni


Itu sahaja. Sangat mudah kan...Anda mungkin membawa pulang...

Fragrance set bernilai RM 90 ditaja oleh http://miles2urdoor.blogspot.com/

PAUL SMITH LONDON 5ml
FLOWERS BY KENZO 4ml
ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE 3.7ml

atau

Souvenir set bernilai RM 40 ditaja oleh http://miles2urdoor.blogspot.com/

Ireland Keychain
London Olympic 2012 Fridge Magnet
Scotland Map Fridge Magnet

atau

Historical Scotland ceramic plate bernilai RM 20 ditaja oleh http://miles2urdoor.blogspot.com/

atau

KUSINER Wall pockets dari IKEA bernilai RM 19.90 ditaja oleh http://familyini.blogspot.com/

Pemenang akan dipilih berdasarkan JUMLAH KLIK.

Apa tunggu lagi, jom up cerita korang kat SINI dan seperti biasa, boleh hantar entri-entri lama dan boleh hantar banyak entri.

Jom kita jom!

 photo footer.png

27 comments:

fazianbatrisyia said...

wah..hadiah best...sempat ke nak join...tak buat apa2 lagi ni...

Fizah said...

mestilah sempat dear...smpi hjg bulan ni..hehe..JOM!

Mama Idlan Irsyad said...

ala, tak sempat nk join.. lambat lg nk pindah.. takpe.. next round saya join...

Diana said...

Cuba... cuba..mana tahu ada rezeki...ngeèe...
Tapi segan lak nk up entry bilik utama yg x berapa semenggah tu...hihi

Fizah said...

wah nk pindah dah ke? voleyy..takde hal..bebila nk join pun takpe ;)

Fizah said...

cuba je diana..mana tahu rezeki kali ke-2 pulak selepas per-1 ;)

jaja_NorLiza said...

wahhhhh gempak gler kot adiah!!! HARUS join nih..tp..entry bilik tido utama..errmmm...apa susunatur saya kat sini yerk?? *ting!!!!

Diana said...

Hahahahhahahaha...kan Fizah? Kikiki
Semangat!! Semangat!!

Insya Allah....nanti saya joint ye..

Fizah said...

oh kak jajaku..harus lagi wajib akk join okehh...;p

me.ronazil.ab said...

sabor je lah makcik ni ha....mane de bilik utama, bulan september ni start sem baru, rumah sewa baru der r....

thenunu said...

nak cuba ni

Fizah said...

tak kisah dik..next time pun voley joing...hee ;}

Fizah said...

joms!! ;D

Sufi Al-Arshadiy said...

Oohh...hebak2 hadiahnye...hehehe

Nadt said...

wahhh..best..best..InsyaAllah macam nak join. tgu entri da ada dulu ye.hehe..

Mama Lynd said...

Huaaa.. Bilik ku tiada apa yang nk disusum dan di atur..

Fizah said...

jom su! ;)

Fizah said...

oritesss..! =D

Fizah said...

aku tgk satu-satu blk entri organizing ko kat kasehku hidupku..mmg takde citer psl master bed lgsung..igtkn yg ada lukis layout tu bedroom rupanya ruang tamu...uhukss...nxt bulan wajib join okehhh...;D

ch@ said...

Master bedroom? Muahahaaa...mmg takla daku.nak share fizah oi...satu katil satu tilam atas lantai dgn almari baju. Tu je dlm masterbedroom aku. Nak amek gmbo pun segan. Byg je la ye.

Fizah said...

ahah..cane susun baju bebudak ni..selalu sama kaler je diorang tu..mesti susun sekali kan? heee ;)

chuya - the mother of A's said...

done sis fizah hihihi

~ NANA ~ said...

Buat masa sekarang x dpt nk join..insyaAllah rumah dh siap nnti boleh la join ;)

Fizah said...

yeahhh!~ ;D

Fizah said...

takpe..mesti skrg mood tgh eksaited reno umah kan...tang extend blkg tu mmg mantop laa..suka sgt! :)

adianiez AIDA said...

best nyer. now aida pun tak dpt join. umah kelam kabut la fizah.
rumah kecil ku sayang. tak bleh susun susun sgt. tak muat!
satu tempat susun mcm2 brg ha ha ha...

Fizah said...

blh jugak tu kak..susun sikit2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...