Tuesday, October 1, 2013

17 Pengumuman Pemenang 'Cabaran Bulan September'

Assalamualaikum wbt,

Salam Selasa semua...:)

Masa yang dinanti-nantikan...pengumuman pemenang bagi Cabaran Bulan September {Bilik Utama}.

Sebelum tu, saya merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada SEMUA peserta yang telah bersungguh-sungguh menyahut cabaran, menyiapkan entri dan upkan ke blog ni sebagai perkongsian bersama.

Semoga ada manfaat yang dapat kita gunakan untuk kekemasan dan kebersihan rumah masing-masing. Seperti biasa, saya akan kumpulkan semua perkongsian ini dan letakkan di page 'Jom Kongsi!'.

Terdapat 18 peserta yang melibatkan diri dengan jumlah keseluruhan entri sebanyak 37 entri.

Kemunculan 'pesakit-pesakit' baru susunatur adalah sangat menggembirakan! Tak kiralah yang berkongsi cerita atau hanya membaca ;)

Dan perkongsian berterusan daripada para otai sangat membantu dalam percambahan idea untuk saya menyusunatur rumah saya. 

I love you all!

Pada mulanya, saya memang cuma nak adakan cabaran bulanan dan bukannya giveaway tapi, sudah namanya rezeki, ada pihak yang tampil untuk sponsor hadiah!

Saya mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada pihak miles2urdoor dan Kak Asma yang sudi menaja hadiah untuk cabaran bulan ni.

Blog miles2urdoor merupakan blogshop yang menjual pelbagai barangan antaranya barangan keperluan bayi, set minyak wangi, pakaian lelaki dan wanita yang elegan, barangan dapur, set souvenir dan pakaian sukan.

Antara yang saya minat kat kedai ni:

{organiser untuk botol susu}

{caddy diaper}

{koleksi periuk belanga} ---> Paling SUKA!!

Lain kali taja ni pulak pleaseeee...ngehehe...;)

dan {mangkuk lauk pauk}
Macam-macam lagi ada kat kedai ni termasuklah hadiah yang ditaja. 

Kalau berminat silalah terjah ok :)

E-mail: miles2urdoor@gmail.com

Dan akhir sekali, TAHNIAH kepada....

v

v

v

v

v

v

v

v


Para pemenang telah dihubungi melalui e-mail :)

Jumpa lagi di cabaran bulan berikutnya, insyaaAllah...terima kasih dan TAHNIAH kepada semua!

xoxo,
Fizah.

 photo footer.png

17 comments:

fazianbatrisyia said...

Tahniah kepada pemenang. Tak kisah, janji rumah/bilik sy berkemas....senang hati x serabut memandang...

Cik Puan Tqah said...

congrats.. bilela umah tqah nk kemas.. huhu

Cik Puan Rara said...

wahhh tahniah~

ANAK MAMA SAYANG said...

tahniah kepada para pemenang...menang kalah ln kira kan...suka baca n3 susun atur ni...:)

yana Jasni said...

tahniah kepada pemenang..

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Wah dah umum pemenang. Congrats pemenang2...seriusly suka tgk lepas sorang-sorang up entri, happening sgt!

me.ronazil.ab said...

tahniah kepada pemenang...
diriku hanya mampu memandang n mengklik-klik...hehehehhehehe

~ NANA ~ said...

bestnyaa! next time harus join! hehe

ida said...

aduhhh..tak caya laaa pulak...hehhe..nanti nak kena buat entry khas pasal ni.
TQ Fizah!

MamaRizqin said...

congrats semua....

Ummu Shaima' said...

kalo ada giveaway caddy diaper nk jointlah..huhu

Arina Yusof said...

lepas ni saya nak join jugak lahhh

Arina Yusof said...

lepasni nak join la.. cepat la apa cabaran oktober.. hiihhii

MamaDaniel said...

tahniah pemenang... :D bulan oktober kita susun apa pulak cik fizah? kalau berkesempatan ahkak nak join juga...hihihi

Fizah said...

bilik anak ok ke ek...

-: Fara_Lan :- said...

Tahniah kepada pemenang2 :)

Mia Liana said...

wahhhh... tahniah pada semua pemenang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...