Friday, March 22, 2013

4 IKEA anyone...?

Salam Jumaat semua...!

Selamat Hari Raya...! hihi

Sapa tak potong kuku tu, boleh potong hari ni...sunat tau...=)

Jangan lupa tadabbur al-Kahfi jugak yek! 

And....

*

*

*

*

*

*

*

...ada sesapa yang nak ke Ikea tak hujung minggu ni...???

ahkak tengok ada SALE laa

tengok kat iklan Nuffnang tu...

terus jatuh hati dengan beberapa item!

...ada sesapa nak tolong belikan?

*nasib laa Ikea tu jauh dari rumah huhu*

Kalu ada yang rajen pergi, roger ya! hihi

Bawah ni, item yang catch my eyes!
OMTYCKT Place mat IKEA Protects the table top surface and reduces noise from plates and cutlery.
OMTYCKT place mat

RM3.90 RM5.90 



Plastic. W37xL37cm. Red.

PINGLA Box with lid IKEA This box is suitable for storing everything from newspapers and magazines to clothes or your children's toys.

PINGLA box with lid


RM18.90/2pcs RM25.90/2pcs 



Clear lacquared corrugated board. W56xD37, H36cm. Red.



So...IKEA anyone???

4 comments:

  1. hehe..awak terlambat 2 minggu.hahahaha...KAM

    ReplyDelete
  2. alahai.. lambat plak aku baca entry ni.. br g ahad lepas

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...