Thursday, March 7, 2013

3 Idea Bilik Tidur Anak

. . . for girl's room . . .

. . . what can I say more? It's blooming my eyes! Perfecto!! . . .

. . . for boy's room . . .

sumber gambar: rumah contoh mana ntah, jumpa kat google

*amek tisu lap hinguih meleleh . . . cantiknyaaa . . .

p/s 1 - Antara ruang yang akan dikekalkan dan tak akan dilakukan apa-apa perubahan besar di rumah kami ni ialah bilik tidur kids.

(eee boleh caya ke ibu ni...hihi)

Mereka masih tidur di bilik kami, jadi biarlah bilik diorang sekarang kekal sebagai bilik adik-adik kami yang datang bertamu nak tidur.

So, gambar ni sekadar angan-anganlah dahulu ye . . .

p/s 2 - Ok, nak gi studyUols ada idea untuk deko bilik tidur ur kids? Share/link to this post. Boleh tambah idea untuk angan-angan!.. =)

3 comments:

  1. tak berkenan yg bertingkat. pengalaman aku dulu, zaman kitorang kecik2 siap main lompat2...dari katil tingkat atas, terjun ke bwh.sudahnye adik aku kepale berdarah2 sampai skrg ade parut. seb bek tak biol. so, aku akan pilih more on katil sebelah2. tp akan makan space la.huhuhu...nk buat cane??utk keselamatan. tp berangan je la. tak duduk umah sendiri lagi!!uwaaaaa~!!

    ReplyDelete
  2. ada betulnya tu take..tapi bilik budak2 ni mmg keciklaa..takde idea nak wat cmne..:(

    ReplyDelete
  3. mummy_ayu
    March 28, 2013 at 8:41 PM

    wah..menariks tu..but..banyak la belanja jer...

    ReplyDelete

Terima kasih di atas semua komen-komen yang diberikan. Kehadiran anda semua di sini sangat-sangat saya hargai. Saya akan cuba yang terbaik untuk membalas dan meraikan setiap kunjungan anda, dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...